Başkan Günaydın öğrenci evini ziyaret etti

26 Aralık 2018 15:50

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın kendisini sosyal medya üzerinden çay içmeye davet eden üniversite öğrencilerinin evlerine misafir olmaya devam ediyor. Son olarak Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Endüstri Mühendisliği öğrencisi Övünç Aysal, sosyal medya üzerinden Başkan Günaydın’ı çaya davet etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Yedişehitler Mahallesinde bir evde arkadaşları ile birlikte kalan Övünç Aysal isimli öğrencinin evini ziyaret etti. Aysal, “Sosyal medya üzerinden başkanımıza mesaj attım, bizleri kırmadı geldi. Cana yakın, çok iyi niyetli bir insan. Arkadaşlarımızla birlikte burada sohbet ettik, güzel zaman geçirdik” derken, mesaj attığında cevap alamayacağını zannettiğini dile getirdi. Aysal, “Mesaja cevap vermeyecek dedim, mesaj görüldü geçti zannettim. Geliyorum deyince de hemen arkadaşlarımı temizliğe çağırdım. Başkanımızı karşımızda görünce memnun olduk” şeklinde konuştu.

Gençlerle bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Günaydın da, evde bulunan tüm öğrencilerin geleceğin mesleklerinden olan endüstri mühendisliğini okuduğunu dile getirdi. Günaydın, “Gençlerimizin okuması ülkem, memleketim adına sevindirici. İnanarak, isteyerek okuduklarını gördüm. Başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu davete sevinerek geldim. Ülkemizin yetişmiş bireylere ihtiyacı var. Bu arkadaşlarımızda kendilerini yetiştiriyorlar. Bu değerli, genç arkadaşlarıma ömür boyu sağlık mutluluk ve başarı diliyorum. Gelecekleri iyi olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

Başkan Günaydın gençlerle sohbet ederken, gençler ise kendi elleriyle demledikleri çaydan ikram ettiler. Gençler merak ettikleri soruları Başkan Günaydın’a yöneltirken, Günaydın’dan da samimi cevaplar aldı. Gençler, Başkan Günaydın’la selfie yaparak, bulundukları anı kayda aldı.

 

Bu haber 261 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...