“Mazlumun sesi olmak İçin yola çıktık”

25 Aralık 2018 17:40

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, İHH İnsani Yardım Derneği’nin programına katıldı, ‘Mazlumların sesi olmak için belediye Başkanı olacağım dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kahvaltı programı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere 1992 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Isparta gönüllüleri ile biraraya geldik. Biz de İHH gibi kurumlarımızı örnek alarak mazlumun sesi olmak için bu yola çıktık.”

Sivil toplum ile işbirliği yapacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Sivil Toplum Hareketi yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda biraraya geldi. Dernek Başkanı Mustafa Sağlam, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ak Parti Adayı Başdeğirmen, “İnsan odaklı, adalet, disiplin ve hoşgörü temelleri üzerinde yükselen bir gelecek için harekete geçen Isparta Sivil Toplum Hareketi’nin düzenlediği kahvaltıya katılıp, şehrimiz için istişare yapma fırsatı elde ettik. Allah nasip ederse yeni dönemde işbirliği ile çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Bu haber 268 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...