ELEKTRİKLİ BİSİKLET VE MOTOSİKLETLER SIKI TAKİPTE

22 Aralık 2018 13:23

Motosiklet ve elektrikli bisikletler üzerine denetimlerini artıran Trafik ekipleri tescilsiz araçları trafikten men etti

                Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü ekipleri kış ayları olmasına rağmen motosikletler üzerinde denetimlerini artırdı. Yapılan denetimlerde tescil belgesi ve plakası olmayan elektrikli bisiklet ve motosikletlere el konularak Yediemin Otoparkına çekilerek sürücülere cezai işlem uygulandı.

ELEKTRİKLİ BİSİKLETE DE PLAKA ŞART

                Daha önce elektrikli bisikletler için tescil belgesi istenmemesi üzerine piyasada bir anda çoğalan ve genç yaşlı herkes tarafından kullanılan elektrikli bisikletler için yeni düzenleme getirildi. Düzenlemeyle birlikte motor gücü 2500 KW üzerinde olan pedalsız tüm elektrikli bisikletler için plaka ve tescil belgesi zorunlu hale geldi.

                Cuma sabah Cumhuriyet Caddesi üzerinde uygulama yapan ekipler çok sayıda plakası bulunmayan çok sayıda elektrikli bisikleti trafikten men ederek sürücülere de ceza kesti. Trafikten men edilen bisikletler ise çekici marifeti ile Yediemin Otoparkında muhafaza altına alındı.

Bu haber 459 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...