Emrespor’dan modern tesis ve Dershaneler faaliyete giriyor

20 Aralık 2018 15:26

Emrespor 2. Başkanı Muzaffer Ertik, Türk futbolunun kurtuluşunun altyapı ve tesislerden geçtiğine dikkat çekerek, “Biz bunun yanında çocuklarımıza eğitimde vereceğiz. Ücretsiz olarak düzenlenecek dershanelerimizde gurur duyulacak çocuklar yetiştireceğiz” dedi.

                Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde bu yıl adından söz ettiren ve dolu dizgin yoluna devam eden Emrespor’dan bir atak daha. Kırmızı-siyahlılar, geleceğe yatırım yapıyor. Altyapıdan sonra tesisler konusunda çalışmalar yapan Emresporlular, dershanelerini de faaliyete geçirmeye çalışıyor.

                Emrespor 2. Başkanı Muzaffer Ertik, Türk futbolunun kurtuluşunun altyapı ve tesislerden geçtiğine dikkat çekerek, “Emre Meydanlığında bulunan tesisimiz hem kulüp binamız, hem tesisimiz ve dershanemiz olacak. Biz bunun yanında çocuklarımıza eğitimde vereceğiz. Ücretsiz olarak düzenlenecek dershanelerimizde gurur duyulacak çocuklar yetiştireceğiz.

                Aileler çocuklarını bize emanet ettiğinde hem dershanelerindeki artışı hem de spordaki çıkışlarını görecekler. Bu projemizi bir hayli önemsiyoruz. Karakterli ve düzgün bireyleri yetiştirmek hepimizin görevi” dedi.

                Ertik, ayrıca okul ve kurumlarda işbirliği halinde olduklarını belirterek, alanında en  iyi uzmanlarla çalışacaklarını sözlerine ekledi.

               

Bu haber 354 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...