“REHAVETE KAPILMADAN, GECE - GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

17 Aralık 2018 15:22

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, oy veren –vermeyen tüm Isparta halkının belediye başkanı olacağını söyledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, çalışmalarına hızlı başladı. Isparta’da AK Parti’nin oy rekoru kıracağını iddia eden Başdeğirmen, şu açıklamalarda bulundu:

“Biz yola, doğruluk, dürüstlük ve samimiyet ilkesiyle çıktık. 31 Mart’a kadar tüm teşkilat olarak ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Halkımızla bir araya geleceğiz. Kazanmışız gibi bir rehavete kapılmadan bu süreçte daha çok çalışmalıyız. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında iller büyüklüğüne, küçüklüğüne bakılmadan oy oranlarına göre yukarıdan aşağıya sıralanıyor. Biz neden o listede Isparta’yı en fazla oy alan il olarak birinci sırada görmeyelim.  Bunu başarabiliriz. Ben, bize oy veren ya da vermeyen tüm halkımızın belediye başkanı olacağım. Biraz önce de söylediğim gibi vatandaşlarımız bana doğruluk, dürüstlük ve ilkeli olmamdan dolayı, kısacası herkese eşit olarak bu memlekete hizmet edeceğim için oy verecek.

Partimizde aday adaylığı süreci artık geride kalmıştır ve aday durumuna geçilmiştir. Bundan sonra rehavete kapılmadan, halkımızla iç içe bir şekilde çok çalışacağız. Bilindiği gibi, Isparta şehir merkezimizde 230 bin vatandaşımız yaşıyor. Bu insanlara yani halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Dolayısıyla, Ben, Isparta’da 230 bin kişinin belediye başkanlığına talibim. Seçimleri kazanırsam 230 bin kişinin başkanı olacağım. Zira, burada önemli olan, Isparta’nın Şehr-ül  Emini olmak, diğer bir deyişle tüm halkın belediye başkanı olmaktır.

Artık şimdi sıra gece gündüz demeden çalışmaya gelmiştir. Bundan böyle, partimizin il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları kısacası tüm teşkilatımızla el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yapacağız. Halkımızla iç içe, kol kola olacağız. Onların dert ve sorunlarını dinleyeceğiz ve göreve geldiğimizde bu sorunların çözümü için çalışacağız.”

Bu haber 412 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...