“Isparta’nın iktidar nimetlerinden yararlanma vakti geldi”

12 Aralık 2018 15:38

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “31 Martta Ak Parti’nin bayrağını göndere dikemezsek bunun günahı da vebali de bizim” dedi

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın iktidar hizmetlerinden yararlanmasının zamanının geldiğini söyledi. Başdeğirmen, şunları söyledi: “Tüm teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz ki şuna inanın başka bir parti bunu yapamaz arkadaşlar şu birlik ve beraberliği başka parti masaya oturtamaz biz buna inanıyoruz. İlçe başkanları teşkilat başkanları hepsiyle birlikte kucaklaşarak 11 adayımız varken içerisinden bir arkadaşımız seçildi ve diğer arkadaşlarımızla birlikte aynı masada oturabiliyoruz. Bunlar bizim her zaman olmasını istediğimiz ve bundan sonrada böyle devam edecek,  sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız  kendisiyle birkaç kez yakın oldum, birkaç kez kendisini Ticaret Odası Başkanlığınıyken gidip ziyaret ettim, elini sıkma fırsatım oldu ama gerçekten Perşembe günkü heyecan, orada olmak o hava bambaşka bir şey elim ayağım titriyor acaba bir şey sorarsa cevap verebilir miyim, veremez miyim hatta merdivenlerden çıkarken takılır mıyım kafamdan o kadar çok şey geçiyordu ki ben orada bittim. Tabi ben bütün arkadaşlarımız hep beraber Isparta’ya hizmet etmek için aday adayı olduk. Çarşamba günü akşamüzeri bana bir telefon geldi genel merkezden ‘yarın saat 11’de sayın Cumhurbaşkanımız sizi davet ediyor Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıklayacak’ dedi.  O güne kadar da genel merkezden kimse beni aramadı bizde hemen yola çıktık. 

Ankara’ya gittik, toplantı salonunda Cumhurbaşkanımız 14 ili açıklayacak içlerinde Isparta’da var biliyoruz. Isparta dediğinde ben hala heyecandan yürüyemedim sahnenin kenarında oturuyorum adım söylendi ondan sonra yürüyebildim.  Isparta’nın Ak Partiye ihtiyacı var. Allahın izniyle eğer biz 31 martta Ak Parti’nin bayrağını göndere dikemezsek bunun günahı da vebali de bizim.”

Bu haber 441 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...