“İnsan utanır böyle söz söylerken”

18 Ağustos 2012 11:12

“İnsan utanır böyle söz söylerken”

 CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, AKP'li Hüseyin Çelik'in, 'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız' sözlerine sert tepki göstererek; “İnsan utanır. Böyle bir söylemi duymaktan Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak utanç duyuyorum” dedi. 

 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, geçtiğimiz günlerde bir televizyon canlı yayın programında söylediği ‘Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız’ sözlerine tepkiler büyüyerek devam ediyor. CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner de AKP'li Hüseyin Çelik'e ve söylediği sözlere sert tepki gösterdi.

Milletvekili Öner, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İnsan utanır. Böyle bir söylemi duymaktan Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak utanç duyuyorum. Bunu söyleyenler utanmasa bile ben utanç duyuyorum ve o sözleri ayağımın altına alıyorum” dedi. 

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Genel Başkanının zihniyeti ne ise genel Başkan Yardımcısının zihniyeti de aynı olduğunu belirterek; “Siz Mehmet’imin tırnağı bile olamazsınız” açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haber 682 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...