Kaymakam Akdaş, muhtarlarla buluştu

12 Aralık 2018 15:22

Eğirdir’in yanı sıra geçici olarak görevlendirildiği Aksu ilçesinde de Kaymakamlık görevinde bulunan Abdullah Akdaş, Barla Otel’de toplam 71 köy ve mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

 Eğirdir, Aksu ilçeleri ve Sarıidris kasabalarında görev alan muhtarlar ile daire müdürlerinin katıldığı toplantıda Eğirdir ve Aksu ilçelerinin sorunları görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kaymakam Abdullah Akdaş,  İçişleri Bakanlığının talimatıyla gerçekleştirilen toplantıda, köy ve mahallelerin ihtiyaçlarının belirlenerek İçişleri Bakanlığına gönderileceğini belirtti. KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi) kapsamında köylerde ciddi çalışmaların yapıldığını belirten Kaymakam AKDAŞ, 2019 yatırım planlamasına öncülük edecek sorunların, bu toplantı vasıtasıyla belirleneceğini söyledi.

Verilen yemeğin ardından muhtarların söz alarak köy ve mahallelerindeki talepleri paylaştığı toplantı sonucunda, Eğirdir ve Aksu ilçelerindeki önemli ihtiyaç ve talepler belirlenerek Isparta Valiliği kanalıyla İçişleri Bakanlığına gönderilecek.

Bu haber 336 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...