“ISPARTA’NIN TAMAMININ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

11 Aralık 2018 15:26

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ilk mesajında ‘Isparta’nın belediye başkanı’ mesajı verdi. Isparta’nın yerel seçimlerde Türkiye’nin en fazla oyunu alan il olacağını iddia eden Başdeğirmen, “Şehrül Emin olacağız. Şehrül emin demek, herkesin belediye başkanı olmak demektir” dedi.

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, adaylığının ilan edilmesinden sonra Pazar günü Isparta’ya gelişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Binlerce Ispartalı, AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’i SDÜ kavşağında karşıladı. Araç konvoyuyla şehre giren Başdeğirmen, izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi yaşadı. Başdeğirmen’e Isparta’ya gelişinde Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Osman Zabun, ilçe başkanları, belediye başkanları, sivil toplum ve meslek örgütü başkanları ile çok sayıda partili ve Isparta halkı karşıladı. Konvoyla şehre giren Başdeğirmen’in üzerinden gül suyu yağdırıldı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, Belediye İşhanı önünde biriken topluluğa hitap etti. Herkesin belediye başkanı olma sözü veren Başdeğirmen, şöyle konuştu:

“Hepinizi saygıyla selamlıyorum. O kadar mutluyuz ki… Bu karşılama bizi ve sizleri son derece mutlu etti. Sizler hep beraber buradasınız. Sayın Milletvekillerimiz, il başkanımız, kadın kolları başkanımız, ilçe başkanımız, gençlik kolları başkanımız, teşkilatımızın tamamı burada sizleri selamlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi ‘Isparta’yı bana getireceksiniz’ Götüreceğimiz mi arkadaşlar. Allah bizleri mahcup etmesin. Kapı kapı mücadele edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kadınlar yoksa başarı olmaz. Kadınlarımıza çok büyük görev düşüyor. Ondan sonra da gençlik kolları. Gençlik bizim geleceğimiz. Teşkilatımız bir aradayız. Tek yumruk halindeyiz. Aday adaylığı sürecinde bu memlekete hizmet etmek isteyen bir çok insan ‘ben belediye başkanı olmak istiyorum’ diye aday adayı oluyor. Bir kişiye nasip oluyor. Biz Ispartalı sevdalısı 10 arkadaşımız görev istedi. Allah bize nasip etti. Diğer 9 arkadaşımızın hepsi de şu anda yanımızda. AK Partimize bugüne kadar Isparta’da il başkanlığı yapmış ağabeylerimizin hepsi burada. 12 ilçemiz var. Toplamda 22 belediyemiz var. Onlar da hepsi burada. Hep beraber geldik. Isparta topyekün bir yerde. Isparta hazır mı? Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı olmadan hep beraber olacağız.

Ancak kazanmışız gibi bir havaya girmeyeceğiz. Güçlü bir şekilde çok daha yüksek oy oranlarıyla kazanacağız. Neden Isparta birinci sırada olmasın. En fazla oy alan Isparta olacak. Biz Isparta’nın tamamının belediye başkanı olacağız. Biz sadece şu an mensubu olduğumuz AK Parti’nin dışında da oy versin oy vermesin tüm halkımızın tamamının belediye başkanı olacağız. Şehr-ül Emin olmak tüm halkın belediye başkanı olmaktır. Çünkü siz doğru olduğu için, dürüst olduğu için, eşit olduğu için oy vereceksiniz Şükrü Başdeğirmen’e. 31 Mart akşamı sizleri buraya davet ediyorum. Dualarınız en iyi hizmeti vermek için olsun. 100 gün içerisinde sizlerle tek tek beraber olacağız. İşyerlerinizde, evlerinizde, heryerde olacağız. Nasıl bir Isparta istiyorsunuz? Isparta’yı nasıl bir adım daha ileri götürebiliriz? Bunları konuşacağız. Halkımızı dinleyeceğiz. Beklentileri dinleyeceğiz. Sıkıntıları dinleyeceğiz. Biz bugüne kadar yapılan çalışmaların en güzelini yapacağız diye destek istiyoruz. 24 yıldır telefon numaram aynıdır. Hiç değiştirmedim. Bundan sonra da aynı kalacak. Kendi ticaretimin dışında 22 yıldır sosyal faaliyetlerde bulundum. Bugüne kadar öğrendiğimiz herşeyi, tecrübelerimizi bundan sonra sizlerle birlikte Isparta’nın refah düzeyini artırmak için çalışacağız.”

 

Bu haber 331 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...