DAVRAZSPOR, TAVAS BİRLİKSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

5 Aralık 2018 16:08

Pembe-yeşilliler, Manavgat Belediyespor maçının ardından Tavas Birlikspor karşılaşmasını da deplasmanda oynayacak. Temsilcimiz, zorlu maçın hazırlıklarına başladı.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Manavgat Belediyespor maçının ardından Tavas Birlikspor’la da deplasmanda karşılaşacak. Ligin şampiyonluk adaylarından olan Antalya temsilcisi karşısında galibiyeti kaçıran pembe-yeşilliler, altın değerinde 1 puanla dönmesini bilmişti. Bu haftaki  Tavas Birlikspor maçını mutlak kazanmak zorunda olan Davrazspor, Denizli temsilcisiyle oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Milli Egemenlik Sahası’nda dün toplanan pembe-yeşillilerde Teknik Patron Hakan Şimşek, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Artık Manavgat Belediyespor maçı geride kaldı. Bu hafta ligin iyi ekiplerinden Tavas Birlikspor’la oynayacağımız maça odaklanın. Kazanıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor. İlk yarının bitimine 2 hafta kaldı. 2 maçı da alarak devreye moralli girmek istiyoruz” dedi. Tavas Sahası’nın suni olması nedeniyle Davrazsporlular, hafta boyunca çalışmalarını Milli Egemenlik Sahası’nda yapacak.

                Pembe-yeşillilerde sakatlıktan yeni çıkan Deniz Boztepe, Emrah Ergür de takımla birlikte çalışmalara katılmaya başladı.

TAVAS’I ISPARTALI ANTRENÖRLER ÇALIŞTIRIYOR

                Öte yandan Denizli temsilcisi Tavas Birlikspor’u Ispartalı Antrenörler Murat Gökhan Çelebi ile Hüseyin Usku çalıştırıyor. 2 hafta önce göreve gelen Çelebi ve Usku, geçtiğimiz yıl Davrazspor’u çalıştırmıştı.

 

 

Bu haber 310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...