Yerel Hizmet – Sen’den iftar yemeği

18 Ağustos 2012 11:11

Yerel Hizmet – Sen’den tüm üyelerine iftar yemeği

Yerel Hizmet – Sen Isparta – Burdur Şubesi tarafından 600 üyeye iftar yemeği verildi. Üyelerin aileleri ile birlikte toplam 2 bin kişiye iftar verdiklerini belirten Şube Başkanı Suat Tanyeri; “Bugün itibariyle iftar programlarımızı tamamladık” dedi.

 

Bu yıl hiçbir üyeyi kapsam dışı bırakmadan tüm üyelere ulaşmayı amaç edinerek böyle bir iftar programları düzenlediklerini dile getiren Yerel Hizmet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Suat Tanyeri; “İftar programlarımıza Isparta merkezi ile başladık ve her gün bir ilçede yaptıktan sonra sorumluluk bölgemiz olan diğer il Burdur’a geçtik. Bu ilin  de merkez dahil olmak üzere üyelerimizin bulunduğu ilçelerinde iftar yemekleri düzenledik.

Bu çalışmamızdaki amacımız, bu yıl tüm üyelerimize eksiksiz ulaşarak onlarla beraber olup birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu bir kez daha ortaya koymaktı. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Zira, tüm il ve içe programlarımızı bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Bu çerçevede 600 üyemize aileleriyle birlikte yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği düzenlemiş olduk” dedi.

Yerel Hizmet  - Sen Isparta Şubesi Başkanı Suat Tanyeri, tüm üyelerinin ve Isparta halkının mübarek Ramazan Bayramını da şimdiden kutladığını sözlerine ekledi.

 

 

 

Bu haber 725 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...