Halk Otobüsleri Kooperatifine ödül

5 Aralık 2018 15:56

Memur-Sen Engelliler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Engelliler Komisyonu Genel Başkanı Elvan Uğurlu'nun da katılımıyla gerçekleştirilen törende Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi adına Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Daşdöner ile Reşat Ulufer adlı bir şoföre ödül verildi. Memur-Sen Engelliler Komisyonu, Isparta'da engelli yolculara iyi davranışı ve yardım severliği için otobüs şoförü Reşat Ulufer ile plaket verdi.

Ayrıca araçların tamamının engellilere uygun hale getirilmesi ile engelli yolcuların rahat ve güvenilir ulaşım hizmeti almasını sağlayan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi adına da Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Daşdöner'e plaket verildi.

Kooperatif Başkanı Daşdöner, "Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifimiz yapmış olduğu modern taşımacılık ile birçok konuda Türkiye'nin diğer illerindeki toplu taşıma kooperatiflerine ve belediyelere örnek teşkil etmiştir. Diğer illerde engellilerimizin toplu taşıma mağduriyetlerinin basına yansıdığı bu günlerde, kooperatifimizin ve şoför arkadaşımızın Memur-Sen Engelliler Komisyonu Genel Başkanı tarafından bu onura layık görülmesi bizleri Isparta olarak ziyadesiyle memnun etmiştir. Sloganımız olan 'kaliteli ve güvenli ulaşım' yolunda başarılı çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Bu haber 370 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...