“Her ayın 15’i Esnafın Günü”

24 Şubat 2013 00:40

Esnafın mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki rolüne vurgu yapan Şekerbank Şube Müdürü Meltem Can Ergençiçeği, “Kapımız Esnafa Açık” platformu kapsamında her ayın 15’ini ‘Esnafın Günü’ ilan ettiklerini belirterek “Halkımıza her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın diyoruz” dedi.

Şekerbank Şube Müdürü Meltem Can Ergençiçeği, 60’ıncı kuruluş yılında esnafa özel yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini bildirdi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Türkiye genelindeki 82 Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile 3100 Esnaf ve Sanatkârlar Odasını kapsayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle gerçekleştirilen “Kapımız Esnafa Açık” projesi, özel sektör, kamu, STK ve tüketicileri esnafla buluşturan bir platform özelliği taşıyor. Esnafa fayda sağlayacak birçok işbirliği, proje, ürün ve hizmet sunulması planlanan ‘Açık’ platformu ile tüketiciler her ayın 15’inde esnaftan alışveriş yapmaya yönlendirilerek esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep ‘açık’ kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

ESNAFIMIZIN KAPISI HEP AÇIK KALSIN

Şekerbank Şube Müdürü Meltem Can Ergençiçeği, “Kapımız Esnafa Açık” projesinin “Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, siz de yarın mahalle esnafınızdan alışveriş yapın, kapıları hep açık kalsın” mesajı ile başladığını belirtti. Her ayın 15’inde tüketicilerin esnaftan alışveriş yapmasına yönelik Şekerbank’ın 60’ıncı kuruluş yılı boyunca birçok saha aktivitesi ve kampanyaların düzenleneceğini belirten Meltem Can Ergençiçeği, ‘Açık’ platformu kapsamında esnafın işlerini kolaylaştıracak, onların rekabetsel avantajlarını artıracak ve onları teknolojiye, değişime açacak yeni ürünler sunacaklarını kaydetti. Meltem Can Ergençiçeği, Banka olarak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile esnafın uluslararası standartta hizmet verebilmesi için farklı projeler de geliştireceğini belirtti.

Bu haber 1813 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...