DAHA İYİSİNİ SİZ YAPIN!

22 Kasım 2018 18:09

Hilmi Özdemir Yazdı

 

Geçtiğimiz Cuma günü Yardımsevenler Derneği Isparta Şubesi Yöneticileri Ramada Otel’de bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Bu etkinliğe 200 hayırsever kadın katıldı. Sosyal medyada bu etkinliği eleştiren bazı kişiler olmuş. Bu eleştiriler haksız eleştiriler. Yardımsevenler Derneği Isparta Şubesi’nin yöneticileri kahvaltı gününü belirlemeden önce çeşitli işyerleri ile temasa geçmişler ve fiyat bakımından en ucuz yer olarak orayı belirlemişler. Çünkü elde edilecek gelir, yardıma muhtaç öğrenci ve insanlar için harcanacak.

Yardımsevenler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Sayın Alev Sevük ve arkadaşları büyük fedakarlıklar göstererek bu çalışmayı yapıyorlar. Zira yılda 8 ay boyunca 90 üniversite öğrencisine burs verdikleri gibi, yılda iki kez de yardıma muhtaç ailelere giysi, gıda ve yara yardımı yapmaktalar. Bunları karşılamak için de çeşitli etkinlikler düzenlemektedirler. Bu çalışmanın övülmesi gerekirken, bazı kesimler tarafından eleştirilmesi gerçekten üzüntü verici. Dernek yöneticileri, 100 bin lirayı aşan harcamaları için mutlaka bu etkinlikleri düzenlemek zorundalar. Hatta yöneticilerin bazıları ihtiyaç duyulan parayı temin edebilmek için kendi ceplerinden büyük katkı yapmaktalar.

Böylesine büyük fedakarlık isteyen bu çalışmanın tenkit edilmesi değil, desteklenmesi gerekir. Şimdi bu kesimlere seslenmek istiyorum; siz de ihtiyacı olan öğrencilere burs, ailelere destek verin.

Ben Yardımsevenler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Alev Sevük ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

 

Bu haber 261 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...