‘Futbol benim vazgeçilmezim’

21 Kasım 2018 17:58

Emrespor Kadın Futbolunun santrforu Pınar Uysal, “Takım arkadaşlarımızla birlikte Emrespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Atacağım ve attıracağım gollerle takımıza katkı yapmayı istiyorum” dedi.

                Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup’ta mücadele eden  Emrespor’un yeni transferlerinden Pınar Uysal, kadın futbolu ve takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 6 yıldır futbol oynadığını ve sporun hayatında bir parça olduğunu söyleyen Uysal, Antalya 1207 ve Burdurspor takımlarında forma giydikten sonra bu sezon Emrespor’a transfer oldu. ‘Futbol benim vazgeçilmezim’ diyen Uysal, “Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi BESYO öğrencisiyim. Sporu küçüklüğümden bu yana çok seviyorum. Hocalarımın teşvikiyle futbola başladım. Aslen Bucaklıyım. Isparta güzel bir şehir. Takım arkadaşlarımızla birlikte Emrespor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Atacağım ve attıracağım gollerle takımıza katkı yapmayı istiyorum” dedi.

                Kadın Futboluna ilginin her geçen gün arttığını ve tüm kızları da spor yapmaya davet eden Uysal, bugün spor akademisini futbol sayesinde kazandığını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...