Bugünün küçükleri, yarının yıldızları

21 Kasım 2018 17:55

Emrespor, Zübeyde Hanım İlkokulunda da futbol seçmeleri yaptı. Öğrencilerin okullarda futbol oynaması için okul bahçesine kale direği yapılarak fileleri takıldı. Ayrıca seçme öncesinde okula spor malzemeleri dağıtıldı.

Isparta 1.Amatör Futbol Ligi'nde yer alan Emrespor, ilk ve ortaokul öğrenciler arasında seçmeler yapmaya devam ediyor.  Kırmızı-siyahlılar, takım için seçmeler yaptığı okullarda spor malzemesi ihtiyaçlarını da karşılıyor. Kentte farklı bir çalışma başlatan Emrespor, Türk futbolunun kurtuluşu olan altyapıya büyük önem veriyor. İlk ve orta öğretimlerdeki gençleri keşfetmeye çalışan kırmızı-siyahlılar, Altyapı Antrenörleri Rıza Konak ve Ahmet Tuncer eşliğinde okullara giderek seçmeler yapıyor. Okullardaki seçmelerde yeterli görülen öğrenciler Emrespor altyapı bünyesine alınacak.

                Sidre 2000 Orta Okulundan sonra Zübeyde Hanım İlkokulu’nda da bir seçme yapıldı. Öğrencilerin okullarda futbol oynaması için okul bahçesine kale direği yapılarak fileleri takıldı. Ayrıca seçme öncesinde okula spor malzemeleri dağıtıldı.  Malzemeler öğrencilerin boş vakitlerinde ve sosyal etkinliklerde kullanılması için dağıtıldı.

                Seçmeleri Emrespor 2. Başkanı  Fehmi Gezer ve yöneticiler de izleyerek gereken desteği veriyor.

                Öğrenci velileri, Emrespor yönetimini bu çalışmalarından dolayı tebrik ederek, çocuklarını spora yönlendireceklerini söylediler.

Emrespor 2. Başkanı  Fehmi Gezer ise okul ziyaretlerini devam ettireceklerini ve seçmelerdeki gençlerin U takımlarında yer alacağını bildirdi. Emrespor olarak altyapıya büyük önem verdiklerini anlatan Gezer, "Bugün Zübeyde Hanım İlkokulunda seçmemizi yaptık. Okul bahçesinde çocukların futbol oynaması için kale direklerini de yaptık. Ayrıca bizim bu projeye eğildiğimizi düşünen işadamları da projemizi destekliyor. Ahmet İlter ve Gültekin Özdemir Bey’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Geleceğin yıldızlarını keşfetme adına başlattığımız bu projeye gelen talepler üzerine de daha da artırmayı düşünüyoruz” dedi.

 

Bu haber 491 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...