YENİŞARBADEMLİ’YE BARIŞ GETİRECEĞİM

19 Kasım 2018 18:27

Yenişarbademli’de AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Mal Müdürü Veli Yeşilyurt, “Aday gösterilirsem ilçem için çok projem var. İlk yapmak istediğim şey; halkın içinde olan bir insan olduğum için insanlar arasına barış getireceğim. Gruplaşmalara son vereceğim” dedi.

Yenişarbademli’de AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Mal Müdürü Veli Yeşilyurt’un en önemli taahhüdü cadde ve sokakların toz dan-topraktan kurtarılması. 2 dönemdir CHP’li belediye tarafından yönetilen Yenişarbademli’nin yol sorunundan bahseden AK Parti Aday Adayı Yeşilyurt, şu açıklamalarda bulundu:

AZMETTİ, MÜDÜRLÜĞÜ KADAR YÜKSELDİ

“Yenişarbademli ilçesinde doğdum. İlköğretimi Yenişarbademli’de okudum. Ortaokulu Hilmi Dilmen Ortaokulu’nda okudum. Açık lise okudum, ayrıca İmam Hatip Lisesi’ni okudum. Milli Eğitim Teşkilatına 1985’de hizmetli olarak girdikten sonra 1993’e kadar bu kurumda çalıştım. 1993’de Maliye Bakanlığı’na geçtim. Orada 2004’e kadar hizmetli olarak çalıştım. Yükselme sınavlarında başarılı olarak 2005’de Bucak’a milli emlak memuru olarak çalıştım. 2 yıl çalıştım. 1 sene de Yeşilova’da görev yaptım. Daha sonra 2008 yılında babamın sağlık nedenleri nedeniyle kendi ilçeme geldim. Yenişarbademli’de milli emlak memurluğuna devam ederken MYO’nun Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin muhasibi olarak faaliyet gösterdim. Belediye Başkanımız Musa Macit döneminde onunla kol kola çalışarak ilçemize MYO’nun gelmesini sağladık. O görevleri yürütürken milli emlak memurluğunun yanında vergi servisi de bana verildi. 2 görevi beraber yürüttüm. Sayın Defterdarım bana Mal Müdürlüğü’nü layık gördü, Valilik oluru ile 8 yıldır mal müdürü olarak görev yapıyorum. Bu görevi yaparken vatandaşlarımıza hizmet ettim. Kimsenin işini zora sokmadım, herkese yardımcı oldum. Hizmet ayırımı asla yapmadım. İmam Hatip kökenli olmam münasebetiyle ilçemde hizmetler veriyorum. Bebeğinden dedesine kadar herkese hizmet veriyorum. Bebekler doğuyor ezanını okuyup, adını koyuyorum. O bebek büyüyor nişan yüzüğünü takıyorum, imam nikahını kıyıyorum. Cenaze hizmetlerinde bulunuyorum. Dualarını okuyorum. Halkımın sevgisini kazandığıma inanıyorum.

Aday gösterilirsem ilçem için çok projem var. İlk yapmak istediğim şey; halkın içinde olan bir insan olduğum için insanlar arasına barış getireceğim. Gruplaşmalara son vereceğim. Çevre düzenlemesine önem vereceğim, ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz. İlçemizin kayıplarını telafi edeceğiz. İlçeme layık bir belediye başkanı olacağım. Diğer ilçelerde neler varsa, onları ilçeme bir bir getirmeye çalışacağım. Sayın Cumhurbaşkanımızın da emrettiği gibi millet bahçesi oluşturacağız. Ardıçlı adı altında güzel bir dağ var, millet bahçesi haline getireceğiz. Kamelyalar yapacağız, kamelyalar koyacağız. Dev Türk Bayrağı dikeceğiz. İlçeye yakışır nezih bir ortam oluşturacağız. İlçemize yakışır hale getireceğiz. Kapalı Pazar yeri yapacağız.

YOLU-SOKAĞI YOK

Yenişarbademli hakettiği konumda değil. Bugün Yenişarbademli’nin yolu sokağı bile yok. İnşallah dönemimde insanların ayağını topraktan keseceğim. Kilit taşı ise kilit taşı, asfalt ise asfalt yapacağız. Yenice, Pınarbaşı mahalleleri dahil olmak üzere. Dönemimde bu işi kesinlikle bitireceğim. Bunu taahhüt ediyorum. Hiçbir mahalle hizmetten yoksun kalmayacak. Pınargözü Mağaramız var diyoruz ama gidecek yolumuz bile yok. İnşallah oraların yollarını da asfalt yapacağız.”

 

 

Bu haber 529 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...