YARDIM SEVENLER KAHVALTIDA BULUŞTU

17 Kasım 2018 13:13

Yardımsevenler Derneği Isparta Şubesi’nin geleneksel kahvaltısı dün Ramada Otel’de gerçekleşti. Saat 10.30’da başlayan kahvaltıya yaklaşık 200 kadın katıldı.

Kahvaltıdan önce konuşma yapan Yardımsevenler Derneği Başkanı Alev Sevük, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Sevük konuşmasında şunları söyledi; “Saygıdeğer konuklar; derneğimizin her sene klasikleşen yardım amaçlı kahvaltımıza katıldığınız için hoşgeldiniz diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Toplumsal sevgi ve saygının oluşması, insanların birbirlerine yardımcı olmalarına bağlıdır. Türk toplumunun kültüründe ve de dinimizde yardımlaşmaya çok önem verilmiş, bunun Allah katında ödüllendirileceği belirtilmiştir. Yardım etme ile ilgili, “komşusu açken tok yatan bizden değildir” denilerek yardımseverliğin önemi vurgulanmıştır.

Günümüzde ekonomik sıkıntılar gittikçe artmakta, bunun sonucu olarak yardıma ihtiyacı olan insanların sayısı da çoğalmaktadır. Sizlerin bugün burada göstermiş olduğunuz dayanışma takdire şayandır. Hepinize katılımlarınızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

90 ÖĞRENCİYE BURS VERİLİYOR

Dernek Başkanı Alev Sevük, yıl boyu düzenledikleri etkinliklerden ve bağışlardan elde edilen gelirle 90 üniversite öğrencisine burs verdiklerini açıkladı.

Sevük, “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız başarılı ve ihtiyacı olan öğrencilerimize her yıl olduğu gibi bu yıl da burs desteği yapıyoruz. Burs desteğimiz öğrenim süresince devam edecektir. Bu konuda yönetim kurulu arkadaşlarımın gösterdikleri gayrete teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber 347 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...