Yalvaç’ta Hastane Müdürü adaylığını açıkladı

17 Kasım 2018 13:07

Yalvaç'ın her kesiminde sevilen, başarılı  hastane müdürü dün AK Parti’den aday adaylığı başvurunda bulundu

                Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için siyasi partilerde belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. AK Parti Yalvaç’ta bu seçimde de iddialı aday adayları ile sahaya iniyor. Son olarak uzun zamandır adından söz edilen ve aday adayı olup olmayacağı merak edilen Hastane Müdürü Kaya Ekici, dün başvurusunu yaptı.

                Kalabalık bir destekçi grubu ile AK Parti İlçe Başkanlığı’na gelen Kaya Ekici başvuru belgelerini İlçe Başkanı Hayri Uyar’a teslim etti.

                Partide kısa bir açıklama yapan AK Parti Yalvaç Belediye Başkan aday adayı Kaya Ekici, Yalvaç’ı şaha kaldırma vakti gelmiştir diyerek şöyle konuştu:

“Bugün burada, Ak Parti çatısı altında, önümüzdeki yerel seçimler için, Yalvaç belediye başkanı aday adayı olarak huzurunuza çıkmış bulunmaktayım. Bir sağlık çalışanı olarak 20 yıldır Yalvaç halkımıza vermiş olduğum hizmet yolculuğuma, bundan sonra sizlerin bir yol arkadaşı ve Yalvaç belediye başkanı olarak devam etmek istek ve azmindeyim. Bu süreçte bana inanıp bana güvenecek insanların dua ve desteklerine talibim. Hedefim daha güzel bir Yalvaç ve orada yaşayan mutlu ve huzurlu bir toplumdur. Yerel yönetimle iktidarı buluşturmak ve Yalvaç’ı şaha kaldırma vakti gelmiştir. İnşallah Ak Partimizin kuruluşundan bugüne, ülkemizde estirdiği değişim ve gelişim rüzgarlarını güzel Yalvaç’ımızda da estirmek için bugün buradayım.

Yalvaç a hizmet etmek gayesiyle aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar diliyor birlik ve beraberlik içerisinde Ak Partimizin başarısı için elimden gelen çaba ve çalışmayı yapacağımın sözünü veriyorum.”

 

Bu haber 367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...