Isparta Belediyesinden büyük sanat etkinliği

16 Kasım 2018 18:31

Şoför Nebahat Tiyatro oyunu bu akşam Kültür Sinemasında

Isparta Belediyesi kültür, sanat ve sosyal etkinlikler kapsamında Çiğdem Tunç Tiyatrosunun Şoför Nebahat isimli oyunu 16 Kasım 2018 Cuma günü Belediye Kültür Sinemasında sahnelenecek. Saat 19.30’da başlayacak ve tiyatro severlere ücretsiz olan oyunda Çiğdem Tunç, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal, Soykan Kişioğlu, Derya Yıldız, Çağrı Erener, Sema Aras, Murat Parasayar, Alper Çorumluoğlu, Deniz Salman, Hasan Küçükçetin ve Abidin Yerebatan rol alıyor.

Sahne ve gösteri dünyasında yıllarca emek vermiş Çiğdem Tunç’un, kurmuş olduğu Çiğdem Tunç Tiyatrosu, Yeşilçam’ın önemli karakterlerinden biri “Şoför Nebahat”in özgün hikâyesi olan “Şoför Nebahat” oyunu ile Ispartalı tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Barış Bölükbaşı’nın yazdığı, Çiğdem Tunç’un hem yönettiği hem rol aldığı 2 perdelik, müzikli oyun olan Şoför Nebahat, aşkı, iyiliği, dayanışmayı, arkadaşlığı anlatan güzel bir hikâye olarak seyircisinin önünde olacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, cuma günü saat 19.30’da Belediye Kültür Sinemasında Ispartalı tiyatro severlerle buluşturacakları Şoför Nebahat isimli oyuna tüm Ispartalıları davet etti.

Bu haber 312 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...