Şükrü Başdeğirmen’den gövde gösterisi

14 Kasım 2018 14:42

ITSO Başkanlığı’ndan istifa eden Şükrü Başdeğirmen, AK Parti’den belediye başkanlığına aday adayı olurken yüzlerce seveniyle partiye geldi.

Şükrü Başdeğirmen, müracaat yaparken şöyle dedi:

“Ak Parti’den aday olmak için müracaatımı yapıyorum. 1999’dan beri kamu hizmetindeyim. Belediye Meclis üyeliği yaptım

Yeni bir kulvar, yeni bir vizyon için Isparta’yı büyütmek için aday adayı oldum. Birçok arkadaşımız bu göreve talip olacaktır. Yüce rabbim layık olana nasip etsin. Aday adayı olanların amacı memleket hizmetidir. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Aday kim olursa memleketimiz ve partimiz için burada olacağız. Cumhurbaşkanımıza layık olacağız. İnşallah bu zafer bizim olacak, biz kazanacağız, Ak Parti kazanacak” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun da  “Bütün arkadaşlarımıza ve Şükrü Başkanımıza partimize teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Biz sığ bir parti değiliz. Büyük medeniyet yolculuğuna çıkmış bir partiyiz. Dünya tarihine geçen bir partiyiz. En önemli özelliği her zaman odaklandığımız ter dava şuuru ve bilinçtir. Sayın Şükrü Başkan da 31 Mart belediye seçiminde aday adayı müracaatı yaptı. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, başarılar diliyorum” diye konuştu

 

Bu haber 297 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...