DAVRAZSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

10 Kasım 2018 10:41

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Denizli Kalespor’la oynayacağı maçı kazanarak 3’te 3 yapmak amacında.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 8. maçında Denizli Kalespor’u ağırlıyor. 11 Kasım Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

                Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Erdem Demirtaş, Ahmet Kıvanç Kader, Mehmet Karakuyu ve Aydın’dan Kaan Kara isimli hakemler yönetecek.

                Isparta Davrazspor, kupa maçında mağlup olduğu rakibini bu kez yenip ligde 3’te 3 yapmak istiyor. 11 puanla beşinci sırada bulunan pembe-yeşillilerin Denizli Kale karşısında kırmızı kart cezası sona eren Ümit’te forma giyecek. Ayrıca Emrah Sansar ve Deniz Boztepe’de maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

                Denizli Kalespor ise 4 puanla on üçüncü sırada bulunuyor. Kalespor ise küme düşme hattından uzaklaşmak için Isparta’ya puan ve puanlar için geliyor.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda  lider Manavgat Belediyespor, kümede kalma mücadelesi veren Yatağanspor’la deplasmanda karşılaşacak. Grup ikincisi Kepez Belediyespor ise evinde Ortaca Belediyespor’u konuk edecek. Sökespor evinde Serinhisarspor’u ağırlarken Bucak Belediye Oğuzhanspor da Konyaaltı Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

                Cumartesi günü oynanacak olan maçta Aydınspor, Tavas Birlikspor’la deplasmanda yeni hocasıyla galibiyet peşinde. Haftanın diğer karşılaşmasında Didim Belediyespor, Kuşadası Belediyespor’u konuk edecek.

Bu haber 311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...