“Isparta için gece-gündüz çalışacağım”

7 Kasım 2018 18:18

Isparta’ya dün saat 13.00'da gelen Vali Seymenoğlu, görevine başladı. Seymenoğlu'nun Valilik özel kaleminden karşılama töreni istemediği öğrenildi.

Isparta’nın yeni Valisi Ömer Seymenoğlu, ilk röportajını Isparta Gazetesi’ne verdi.  Yeni Vali, “Bütün kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve siyasilerle birlikte 24 saat gece-gündüz Isparta’ya hizmet edeceğim. Isparta’ya gelmekten mutluyum” dedi.

İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı iken Isparta Valiliği’ne atanan Ömer Seymenoğlu, dün görevine başladı. Karşılama istemeyen Vali Seymenoğlu, ilk röportajını Isparta Gazetesi’ne verdi.  Bu bölgeyi çok iyi tanıdığını belirten Seymenoğlu, şöyle konuştu:

ISPARTA HALKI İLE BİRLİKTE OLACAĞIZ

“30 yıl önce Burdur’un Çeltikli ilçesinde ilk kaymakamlığa başladım. Bugün de Isparta’da ilk Valilik görevime başlıyorum. Isparta’yı yakınen biliyorum. Çünkü bu bölgede çalıştım. Hizmet etmekten başka hiçbir şey düşünmüyorum. Çünkü ben bu bölgeyi iyi tanıyorum. Bütün kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve siyasilerle birlikte 24 saat gece-gündüz Isparta’ya hizmet edeceğim. Isparta’ya gelmekten mutluyum. Isparta tabi bir şehir. Geçmişi var, altyapısı var. Ortak akıl ile Isparta’yı yönetmeye çalışacağız. Bütün kamu, kuruluşlarla birlikte çalışacağız. Eğitime öncelik vereceğiz. Konutumda oturmayacağım, makamımda oturmayacağım. Hemen kısa süre içerisinde ilçelerimize gideceğiz, köylerimize gideceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte olacağız, sorunlarına çare bulacağız. Bunun için gece-gündüz 24 saat çalışacağız. Benim ilk intibaım Isparta’nın çok iyi olduğu yönünde.

BASINLA İÇ İÇE ÇALIŞACAĞIZ

Basınla aramız her zaman iyi olacak. Eğer basın iyi niyetli olarak bizlerin ve kamunun yanında olursa her zaman basınla diyalog içinde çalışacağız. Herşeyden önce bir yeri anlamak, onun hakkında bilgi sahibi olmak için yaşayarak görmek lazım”

ISPARTA DAVRAZSPOR’A TAM DESTEK

Sporu çok sevdiğini belirten Vali Seymenoğlu, “Ben sporu seviyorum. Trabzonlu olduğum için Trabzonsporluyum. Profesyonel lige çıkmak için mücadele eden Isparta Davrazspor’a gerekli olan her türlü yardımı yapacağız. Isparta büyük bir kent. Neden profesyonel bir takımı olmasın” diye konuştu.

 

Bu haber 287 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...