Nüfus Müdürlüğünde ‘KPSS’ Mesaisi

2 Kasım 2018 13:05

İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Muhsin Demir, ön lisans mezunlarının katılacağı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) gerçekleştirileceği 4 Kasım Pazar günü, Nüfus Müdürlüklerinin 07.00-10.00 saatlerinde açık olacağını bildirdi.

Sınavın yapılacağı gün, sınava gireceklerin olası nüfus cüzdanı kayıplarında kendilerine müracaat edilmesi halinde hemen çıkartılabileceğini ifade eden İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Muhsin Demir, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan ve ön lisans mezunlarının katılacağı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) 4 Kasım 2018 Pazar günü yapılacaktır.

“NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ 07.00 – 10.00

SAATLERİ ARASINDA AÇIK OLACAK”

Bakanlığımız tarafından gelen genelge doğrultusunda tüm yurtta olduğu gibi ilimizde Isparta Merkez ve İlçe Nüfus Müdürlüklerimiz o gün yani 4 Kasım Pazar günü saat 07.00 – 10.00 arasında açık olacaktır.

Böylece, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında TC kimlik numarası, soğuk damga veya fotoğraf bulunmadığı gerekçesiyle sınava kabul edilemeyecek durumdaki adaylar merkez ilçe ve diğer ilçe müdürlüklerimize başvuruda bulunarak üzerinde TC kimlik numarası yazılı olan nüfus cüzdanlarını çıkartabileceklerdir” dedi.

 

Bu haber 274 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...