TÜRKAV Genel Başkanı Korkmaz şehrimizde

31 Ekim 2018 18:39

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Beraberinde genel merkez yöneticileri, Isparta Şube Başkanı Abdullah Metin, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban ve şube başkanları ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden Genel Başkan Ebubekir Korkmaz, “Hedef yerel seçimler. Önceliğimiz bayrağı yükselttiğimiz yerler” diyerek destek açıklamasında bulundu.

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, “Ülkücü memur teşkilatı olarak bir buçuk ay önce göreve geldik. Hedef yerel seçimler. Önceliğimiz bayrağı yükselttiğimiz yerler. Bayrağımız inmesin diye ülkücü memur arkadaşlarımızla nasıl çalışmalar yaparız, başkanlarımızı nasıl destekleriz diye bir takım stratejiler koyduk. Ülkücü memurlarımızın toplandığı yer TÜRKAV ve Kamu Sen. Temsil gücü yüksek, bilgi birikimi yerinde, ideolojik dolgunlukları var. Niyetimiz özellikle yerel seçimlere ülkücü memurların mühür vurmasını istiyoruz. Uyumlu çalışma sürdürüp, yükselen bayrağı indirmeme niyetimiz var. Bunun için AR-GE oluşturduk. Seçimde olması gereken neyse yapacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da,  “Sayın Genel Başkan çalışmalarında milliyetçi bir vasfın ön planda olması gerektiğini söylüyor. Bu konuda kalkınmamızın milliyetçi ve ülkücü insanların memleket sevdası, inanç içerisinde çalışmaları gerektiğine uygun prensipler içerisinde olduklarını, seçimde yardımcı olacaklarını belirttiler. Ülkeye katıksız, ülke olarak memleket sevdası olarak hizmetin yapılma çalışmalarına yöneldiklerini belirttiler. TÜRKAV’ın çalışmalarından ve ülkemize göstermiş oldukları faydalarından dolayı bu gezileri yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. Sayın Genel Başkanın buraya kadar gelip bizlere katkıda bulunması destek vermesi bizlere büyük bir sevinç kattı. Bize çalışmalarımızda enerji verdi. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı da sonsuz teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

 

 

Bu haber 332 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...