Başkan Özmeral’den Eğirdir Elmaspor’a destek sözü

22 Şubat 2013 12:44

Eğirdir’de kısa bir zaman önce kurulan Eğirdir Elmaspor Kulübü yöneticileri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Elmaspor’un Başkanı İşadamı Atilla Önal’ın Trabzon’da olması sebebiyle katılmadığı toplantıda, Başkan Yardımcısı Mehmet Kaş, Sayman Ahmet Özkeskin, üye Ercan Kubilay ve Antrenör Ahmet Özkoç birlikte Başkan Özmeral ile sporla ilgili konularda görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette, Eğirdir Belediyespor’un Eğirdir Belediyesi ile bir bağlantısının olmadığı gibi, Eğirdir Elmaspor’un da Eğirdir Belediyesi ile bir bağlantısının olmadığı açıklandı.

Elmaspor Kulübü Başkanı Atilla Önal’ın selâmını getiren heyet, Antalya deplasmanına gitmek için Başkan Özmeral’den otobüs talep ettiler. Başkan Özmeral, amatör ruhla hareket edilen her türlü spora ve sporculara destek verdikleri ve vermeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Özmeral, “Otobüs vermek ve spora destek vermek bizim vazifemiz. Yeter ki, verdiğimiz otobüs ve destekler doğru yolda kullanılsın” dedi.          

Elmaspor Yöneticileri, “Başkanım bizim maçlarımızda sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Onun dışında il dışındaki müsabakalarımız için araç istiyoruz. Bunun dışında size yük olmayız. Belediye’nin vazifesi olmayan işleri sizden talep etmiyoruz” dediler ve Belediye’nin spora destek vermesinden dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

Başkan Özmeral, “Eğirdir Belediyesi olarak ilçedeki 7-14 yaş arası öğrencilerimiz için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile birlikte spor okulu açtık ve bütün malzemelerini Belediye olarak temin ettik. Onlara yapılan hizmetler, destekler helâl olsun. Antrenman malzemelerinden, tozluğuna, yağmurluğuna varıncaya kadar bütün malzemeleri belediyemiz alıp öğrencilere hediye etti. Amatör spor ruhuyla spor yapıyorlar ve bizde onlara destek veriyoruz. Aynı şekilde Eğirdir Elmaspor’umuza da gereken desteği vereceğiz.” Diyerek Elmaspor’un hayırlı ve başarılı olmasını diledi.

 

Bu haber 1438 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...