“Daha büyük bir şehir kurma hazırlıklarımız sürüyor”

22 Ekim 2018 14:57

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Çünür Yenişehir’deki asfalt çalışmalarında son aşamaya gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların bir haftaya kadar tamamlanacağını duyurdu.

Isparta Belediyesi, Yeni Çünür’ün çehresini değiştirdi. Geçen yıllarda binlerce kamyon dolgu malzemesi kullanarak yol kodunu elde eden, mahallenin tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan Isparta Belediyesi, stabilize çalışmaları biten yolların asfaltını gerçekleştirirken, çalışmalarda da son aşamaya gelindi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı incelemelerinin ardından şu değerlendirmelerde bulundu:

“Çünür Yenişehir’de çok titiz çalışmalarımız devam ediyor. Bir haftaya kadar çalışmalarımızı bitiriyoruz, tüm yollarımız asfaltlanmış olacak. Arkadan yol çizgi çalışmaları ve bisiklet yollarının yapım çalışmaları olacak. Tüm çizgiler ve bisiklet yollarının oluşturulması da beş gün içinde tamamlanacak. Çünür’de yeni bir şehir doğuyor. İmkanları müsait, geniş yolları var. Daha önceden iyi bir planlamanın neticesi ortaya çıktı. Bu güzellikleri görmek ve program çalışmalarını takip için incelemelerde bulundum. Özel sektörün çalışmalarını katlayacak şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalar bize son derece zevk veriyor. Vatandaşlarımızdan teşekkürler alıyorum, bunlarda bize çalışma şevki veriyor. Tüm Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Şu ana kadar Kara Havacılık Okulunda görev yapacak olan 500 aile şehrimize geldi. Bu ailelerimizin ilk tercihleri arasında Çünür yer alıyor. Biz buna hazırlıklıydık, şunu söylemek istiyorum. Biz dışarıdan gelecek olan vatandaşlarımıza da şehrimizi hazırlamış oluyoruz. Daha büyük bir şehir kurma çalışmalarımız ise diğer bir taraftan devam ediyor”

 

Bu haber 325 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...