DOĞA KOLEJİ’NDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

21 Ekim 2018 17:11

Basketbolda Cumhuriyet Kupası’nda Genç Kızlardan Genç Erkeklerde mutlu sona ulaşan Doğa Koleji büyük sevinç yaşanıyor.

                29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Liselerarası Genç Erkekler Müsabakaları da sona erdi. Doğa Koleji, Genç Kızlarda da olduğu gibi Genç Erkeklerde  de Gülkent Anadolu Lisesi’ni finalde yenerek Cumhuriyet Kupası şampiyonu oldu. Karşılaşmayı Doğa Koleji 60-49 kazandı. Final karşılaşmasını Burak Demirtaş, Oğuzhan Dündar ve Mevlüt Can Saraçoğlu isimli hakemler yönetti.

                 6 Mart Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, her iki okulun müdürleri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri izledi. Tribünlerin tıklım tıklım olduğu karşılaşmada taraftarlar maça yaptıkları tezahüratlarla damga vururken 6 Mart Spor Salonu yine tarihi bir müsabakaya ev sahipliği yaptı.

                Maça iyi başlayan Doğa Koleji, tüm periyotlara üstün girerek karşılaşmayı 60-49 kazandı.

                Doğa Koleji’nin bu başarısında Koç Menderes Demir başrol oynadı. Okul Müdürü Kürşat Kunt ise sporcularını kutladı.               

                Doğa Koleji’ni Genç Erkeklerde Şampiyonluğa taşıyan ekipte: Halil Başaran, İsmet Burak Bölükoğlu, Arda Ertan, Halil İbrahim Kotanak, Nail Berk Acar, Burak Mert Erçevik, Ömer Çelikörs, Emre Karaarslan, Serhat Kılınç, Karan Yalçın, Berat Çulçu ve Mert Şener isimli basketbolcular yer aldı.

Bu haber 562 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...