Demirel’in canı Isparta Elması çekti

20 Şubat 2013 23:11

Solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle Güven Hastanesine kaldırılan ve bir süredir hastanede tedavi gören Süleyman Demirel’in canı Isparta elması çekti. Sağlık durumu iyiye giden Demirel evine gitmek istiyor ancak doktoru Aylin Cesur izin vermiyor.

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, dün kaleme aldığı köşe yazısında 9. Cumhurbaşkanı hemşerimiz Süleyman Demirel’i konu aldı. Bir süredir hastalığı nedeniyle hastanede yatan ve durumu iyiye giden Demirel’le ilgili önemli bilgiler veren donat, ilginç ayrıntılar da paylaştı.

MAÇ ÖNCESİ ISPARTA ELMASI YEMEK İSTEDİ

Donat, köşesinde Demirel’in ilginç bir isteğinden bahsetti. Süleyman Demirel’in önceki gün oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi canının Isparta elması çektiğini bildirdi. Donat, 1980 öncesinin milletvekili Demirel’in doktoru Aylin Cesur’un kayınpederi Mustafa Cesur’un o gün Isparta’nın Eğirdir ilçesinden kendi bahçesinden elma gönderip göndermediğini merak etti.

HAYATIM BOYUNCA SU GÖTÜRDÜM

ŞİMDİ BENDEN SUYU KISKANIYORLAR

Öte yandan Demirel’e doktorların sıvı gıda önerdiğini ancak Demirel’in yasak olmasına rağmen çok su içmek istediğini belirten Donat, Demirel’in bu konuya yorumunu dile getirdi. Demirel, “Hayatım boyunca her yere, herkese su götürdüm. Kadere bak, şimdi bana suyu kısıtlıyorlar” diye sitem ettiğini ifade etti.

SÜLEYMAN DEMİREL HER SABAH

EŞİNİN DURUMUNU SORUYOR

Donat bu arada Nazmiye Demirel’in de 2,5 yıldır Başkent Hastanesinde yattığını bildirdi. Donat, Süleyman Demirel’in her sabah eşi ile ilgili doktorlardan bilgi almayı da ihmal etmediğini söyledi. Demirel ayrıca kendini ziyarete gelen herkesin isimlerinin kaydedilmesini istiyor.

 

 

Bu haber 1298 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...