DANEM Süt ve Süt Ürünlerine Ambalaj Ayyıldızları Ödülü

17 Ekim 2018 15:34

SDÜ TEKNOKENT’İN YÜZ AKI, Doğal Kefir ve Probiyotik Yoğurt Mayası üretimi yapan Danem Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti., Ambalaj Sanayicileri Derneğinin düzenlediği; Türkiye’de 123 firmanın katıldığı 2 yılda bir gerçekleşen ambalaj yıldızları 2018 etkinliğinde Büyüyo Probiyotik Yoğurt Mayası ile (Sıvı ve Katı Formda) yetkinlik ödülü aldı.

İstanbul Raffles Otel’de yapılan Ödül Töreninde Danem Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti. adına ödülü Firma Yetkilisi Yunus Emre Akoğlan ve ambalaj tasarımlarını yapan MAKÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Kara aldı.

Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından geleneksel olarak markalaşmaya teşvik amacıyla iki yılda bir düzenleniyor. Yerli veya yabancı firmalar tarafından üretilen ve piyasaya sürülen ambalajları konu alan yarışma, şartnamesinde belirtilen 11 kriter kapsamında değerlendiriliyor. Yarışma, WPO-Dünya Ambalaj Örgütü ve APF-Asya Ambalaj Federasyonu tarafından akredite edildiği için uluslararası arenada yetkinliğe ve geçerliliğe sahip.

YARIŞMANIN TEMEL AMAÇLARI

Marka sahibi ve ambalaj üreticilerine uluslararası pazarlarda rekabet gücü kazandıracak, özgün tasarım ve uygulamaları özendirmek,

Ambalajlı ürünlerin kurumsal kimliğinin oluşturulması, kuvvetlendirilmesi ve küresel bazda karşılaştırılmasına katkı sağlamak,

Katılımcıların özgün tasarımlı ambalajlı ürünlerine uluslararası piyasalarda farklı konumlar kazandırmak; küresel piyasalarda edilgen konumdan yönlendirici konumlara geçmelerinde özendirici olmak.

 

 

 

Bu haber 524 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...