MERHUM ŞEVKET DEMİREL DUALARLA ANILDI..

25 Eylül 2018 16:48

Geleneksel hale gelen Merhum Şevket Demirel’in başlattığı Karpuz Festivali ORKAV tesislerinde Pazar günü gerçekleştirildi.

Karpuz Festivaline Vali Şehmus Günaydın, Milletvekili  Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yanı sıra çok sayıda davetlide eşleri ile birlikte katıldılar.

Kuran Tilaveti ve duaları takiben  misafirlere geleneksel yemek ikram edildi.

İkram edilen yemeğin ardından masalara dağıtılan karpuzlar kesildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın burada yaptığı konuşmasında, “Şevket abinin yanına gittiğinizde her zaman konuşmalarında iktisadi, ekonomi konularını ele alırdı ve güzel tavsiyeleri olurdu. Kendisi her bakımdan bir düşünürdü. Bizlerde fikirlerinden istifade ettik. Çalışmalarında teşvik, güzellik, çevresine yaptığı bir önderlik vardı. Ziraat alanında yapmış olduğu çalışmalarla da kendisini yakinen biliyoruz. Yapmış olduğu ve başlattığı bu gelenek bugünde devam etmektedir. Bu geleneksel hale getirilen bu etkinliğin devam ettirilmesinden dolayı da Demirel ailesini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Allah Şevket abiye gani gani rahmet eylesin” dedi.  

Bu haber 484 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...