“Isparta Ülkü Ocaklarının çalışmaları diğer illere de örnek olacak boyutta”

20 Şubat 2013 16:08

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz’ı ziyaretinde, Isparta Ülkü Ocakları’nın yaptığı başarılı çalışmaların genel merkezle birlikte tüm Türkiye’deki ocak teşkilatlarına örnek olduğunu söyledi.

Kılavuz'un Isparta Ülkü Ocakları'na yaptığı ziyarete MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İl Başkan Yardımcısı Ali Avcı Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve ocak mensupları katıldı. Isparta’nın genel merkez nezdinde önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Kılavuz, şunları söyledi:

"Burdur'da Ülkü Ocakları devir teslim töreni dolayısıyla geldiğim ziyarette bölgedeki Ülkü Ocaklarını da ziyaret etmek istedik. Sayın Başkanımız Akif Çapraz’da bu göreve yeni atanmış bir kardeşimiz. Isparta Ülkü Ocakları’nın gerek eğitim alanında yaptığı çalışmalar gerekse sosyal alanda yaptığı başarılı çalışmalar bizim nazarımızda çok önemlidir.

Özellikle sosyal faaliyetlerde, üniversite ve ortaöğretimde okuyan gençlerimize yönelik yaptıkları eğitim hizmetlerini takdir ediyoruz. Isparta Ülkü Ocaklarının çalışmaları diğer illere de örnek olacak boyuttadır. Sayın Çapraz'ın başarılı duruşunu takdirle karşılıyoruz.

Isparta Ülkü Ocakları Baskanı Akif Çapraz bizleri gercek manada onure etmiştir. Kendisi Isparta'da örnek faaliyetlerde bulunuyor. Ülkü Ocaklarının bir çok kademesinde görev yapan Akif Çapraz'ın Isparta adına bir şans oldugunu düşünüyor, daha güzel işler yapacağına inanıyorum.

Kendisi Isparta’da kararlı cesaretli, bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bende Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak tüm illerdeki teşkilatların çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hem ortaöğretim gençliğine, hem üniversite gençliğimize yapılan eğitim faaliyetlerini olmazsa olmazlarımız arasında kabul ediyorum.”dedi.

 

 

Bu haber 964 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...