“YEREL SEÇİMLERİ KONUŞMAK İÇİN ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

25 Eylül 2018 16:31

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Bilgiç, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bilgiç, ittifakın önemine dikkat çekti, “Yerel ittifak iki partinin genel merkezleri uygun görürse, Isparta’da buna ayak uydurur” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Bilgiç, yerel seçimler öncesinde konuştu. Bilgiç, “Yerel yönetimle ilgili seçimler yaklaşıyor. Bugün yerel ölçekte bunları konuşmak için daha erken olduğunu düşünüyorum. Neticede ittifak dediğimiz mesele son derece önemli bir husus. Zaten bu cumhur ittifakının sonuçlarını cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde neticeleri gördük.  Hakikaten büyük bir olgunluk ve ciddiyet içerisinde önemli bir başarının altına imza atıldı. Yerel seçimlere yönelik olarak da eğer parti üst yönetimimiz sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı  Devlet Bahçeli’nin bu yönde de bir kararları olursa da bütün teşkilatlar, bütün illerde olduğu gibi de Isparta’da buna ayak uydurur ama henüz ortada bir şey yokken, seçimler 2019 yılının mart ayında yapılacakken yerel seçimleri konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum” dedi.

                Isparta’nın sorunlarıyla da ilgili konuşan Bilgiç, “Üzerinde odaklanmamız gereken hizmettir. Hizmetlerimiz, yeni başlayan projelerimiz var. Bir takım eksikliklerimiz var. Biz bunları nasıl gideririz. Vatandaşımızın refahını daha fazla nasıl artırırız. Hayat ve yaşam kalitesini  nasıl güçlendiririz. Toki inşaatının bir an önce başlaması için neler yapmamız gerekiyor. Üretmemiz gereken araziler nedir. Trafikle ilgili sorunlarımız var. Otogarın inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Çünür kavşağında yapılan kavşak çalışması. Bizi ilgilendiren tarafları bunlar. Biz bu işlere bakalım. Yerel yönetim seçim süreçleri yaklaştıkça nasıl olacaksa bu işler olur. Biz tamamen millet iradesine inanan ve millet iradesiyle hareket eden ve bütün gücünü milletten alan bir anlayışın mensuplarıyız. Bu çerçevede milletimiz o gün geldiğinde kararını verir, o kararda bizim başımızın tacıdır. Bu günden konuşmak için çok erken” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Bu haber 292 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...