“Önemli olan halkımızın istediği adayları önüne koymak”

13 Eylül 2018 16:08

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Parti olarak halkın istediği adaylarla seçime katılacaklarını söyleyen Özel, “Parti ile olan diyalogu, samimiyeti ve halkta karşılığı olduğu zaman başarıyı sağlarız diye ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

                Özel, şunları söyledi:

“Yerel seçimlere 7 ay gibi bir süreç kaldı. Seçime katılma yeterliliği olan partiler belediye seçimleri hazırlık çalışmalarına başladı diyebiliriz ama şuan da sahada teşkilat anlamında en hazır ve bu işi en çok önemseyen parti  AK Parti olduğunu söyleyebilirim.   

Yerelde gerçekten belediye anlamında biz Isparta’da bütün seçime girdiğimiz yerlerde almak istiyoruz. Böyle bir çalışma içersinde olma istiyoruz. Süreci erken başlatmamızdaki amaç da bir an önce aday süreçlerini neticelendirelim. Daha sonra vatandaşlarımızla gerek projelerimizi gerekse adaylarımızın tanıtımlarını ve seçim çalışmalarına uzun bir süre kalsın. Yerel seçimlerin dengeleri çok daha farklı olabiliyor. Genel seçimler gibi olmuyor. Farklı bir seçim süreci yaşanıyor. Adaylık süreci daha farklı oluyor.

                   Bizim AK Parti olarak adaylık sürecini sağlıklı bir şekilde geçirmek ve kırılmalara dökülmelere fırsat vermeden enerjimizi boşa götürmeden dağıtmadan tek vücut şekilde bu süreci tamamlamak ve seçimlerde kimseyi gücendirmeden geçirmek. Çünkü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Dünya lideri bir lidere ancak tek vücut olan ufak küçük hesaplar içerisinde olmayan teşkilat, adaylık ve belediye başkanlığı süreci yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle ben bu süreci teşkilat olarak da il başkanlığımız ve ilçelerimizde çok güzel nokta bugün itibariyle getirdik. Seçime kadar da bunu böyle götüreceğiz. Bu sefer ayaklarımızı daha çok yere basar bir şekilde süreci götüreceğiz.

                 Siyaset seçimleri kazanmak için yapılır. Isparta’da da seçme gireceğimiz bütün belediyeleri almayı hedefliyoruz. 24 Haziran seçimlerinde gördüğüm tabloda hemen hemen her yerde birinciyiz.  Halkımızın istediği adayları önümüze koyduğumuz zaman seçimi almamak gibi bir konu söz konusu olamaz. Önemli olan halkımızın istediği adayları önüne koyabilmek. Tabii parti bağımlı olması, parti ilkelerine sahip olması, Partiyle olan diyalogunun sağlıklı olması gerekiyor. Partiyle olan diyalogu samimiyeti örtüştüğü, kesinleştiği adayı koyduğumuz zaman her yerde biz bu başarıyı sağlarız diye düşünüyorum.”

  

Bu haber 316 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...