DAVRAZSPORLU TARAFTARIN BEKLENTİSİ BÜYÜK

12 Eylül 2018 15:51

Isparta Davrazsporlu taraftarlar, yeni sezonda pembe-yeşilli takımın başarılı olması için gerekli takviyelerin yapılmasını istiyor. Taraftarlar, “Bitsin artık bu hasret. Bu yolun sonu şampiyonluk olsun” diyorlar.

                3 yıl önce kurulan, kentin tek sosyal etkinliği olan Isparta Davrazspor’un yeni sezondaki durumunu taraftarlara sorduk. Kupa ve özel maçlarda ortaya konulan futbolla tam not vermeyen taraftarlar, eksikliklere dikkat çekti.

                Eski futbolcudan, spor yorumcusuna taraftarına kadar herkes bu takımın başarılı olması için kentin ilk olarak tek yürek olması gerektiğine dikkat çekiyor. Ayrıca yönetime destek olunması istiyorlar.

İŞTE O YORUMLAR:

Hüseyin Kartal (Eski Milli Futbolcu) O sene bu sene olsun inşallah. Isparta Davrazspor birkaç takviyeyle başarılı olacaktır. Özellikle santrfor mevkisine transfer şart.  Takımdaşlık başarıyı getirecektir. Bu takımı sonuna kadar destekleyelim.

Mete Ekiz (Spor Yorumcusu) Isparta Davrazspor’un en büyük eksiği bana göre stoper. Ayrıca sol bek, orta saha ve santrfor mevkilerine transfer şart. Lige kadar bu eksiklikler giderilmeli. Camianın beklentisi büyük. 2 senedir kıl payı kaçan şampiyonluğa bu sezon ulaşılmalı. Isparta Davrazspor şehir takımı. Stat derseniz stat, imkan derseniz imkan, taraftar derseniz taraftar. Bu şehir üzerine düşeni yapıyor. İnşallah o sene bu sene olur. Yönetime daha fazla destek verilmelidir.

Süleyman Demirtaş (Esnaf): Sağ kanat iyi bir forvet, 8, 10 ve stoper alınmalı. Takım kaliteli ama eksikler var. Soldaki Fatih çok iyi. Kupa maçı ilk vizyon açısından kazanılmalıydı. Eksiklikler giderilmeli.  Isparta Davrazspor’un artık başarılı olmasını istiyoruz. Sanırım güvenlik güçlerini zorla maça getiriyorlar onlarında seyirciye karşı davranışını sanki öfkesini bizden çıkarıyor, 13 yaşındaki kızımın 3 5 bozuk parasına alıyorlar.  Suyunu kapıda alıyorlar. Suyu içeride tekrar alıyoruz, 5 TL’yi veriyorsun üzerini bozuk para alıyoruz. Saçmalık değil mi!. Yani maçta böyle bir sorunla karşılaştık.

Mehmet Kuştaş (Serbest Meslek) Isparta Davrazspor’un şampiyon olmasını canı gönülden istiyoruz. Bu takımın arkasından 2 yıldır koşturuyoruz. Eksiklikleri teknik kadro ve yönetimde görüyordur. Bizim istediğimiz rahat maç izlemek.  Takımımızı içeride yalnız bırakmıyoruz.  Bu dönem bizim ustalık dönemimiz olmalı.  Manavgat Belediyespor, Aydınspor, Söke iyi takımlar. Bu yıl çetin geçecek. Bu yolun sonu şampiyonluk olsun inşallah. Bitsin bu özlem. Isparta’nın yeri buralar değil. Ayrıca taraftarla, takım ve yönetim birleşmelidir. Kırgınlık ve küskünlükleri  bir kenara bırakalım.

 

 

Bu haber 263 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...