“ÜNİVERSİTEMİZİN VİZYONUNU ORTAK AKILLA OLUŞTURACAĞIM”

12 Eylül 2018 15:49

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, kısa-orta ve uzun vadede planlarını açıkladı. Yeni bir yerleşke oluşturma hedefinde olduğunu belirten Diler, şöyle dedi:

“Öncelikle yakın vadede üniversitemizin geçici rektörlük binası yerleşimlerini tamamlayarak yeni yönetim kadromuzu oluşturmak istiyorum. Devamında yeni açılacak 2018-2019 Eğitim-öğretim dönemine üniversitemizin akademik birimlerini hazır hale getirerek eğitime başlamak istiyorum. Devamında üniversitemizin yerleşkesine ilişkin şehrimizin dinamikleri ile fikir alışverişinde bulunarak yeni yerleşke tespiti yaparak gerekli çalışmaları başlatmak istiyorum.

Orta vadede; üniversitemizin birimlerini yeniden organizasyonunu sağlayarak yeni nesil üniversite felsefesi ile şehrimizdeki tüm paydaşların katılımı ile (kamu- özel sektör - STK'lar vb.) üniversitemizin yeni vizyonunu ORTAK AKIL ile oluşturmak istiyorum. Yapılacak ortak akıl çalışmaları sonucu ortaya çıkacak vizyonu uygulamaya geçirmek itiyorum.

Uzun vadede; üniversitemizi uluslararası alanda saygın, proje odaklı, yenilikçi, şehri ile bütünleşik, ülkemizin öncelikli alanlarında çalışmaları artıran, şehre yük olan değil şehre güç veren bir eğitim modeliyle yolumuza devam etmek istiyorum.”

 

 

Bu haber 295 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...