Eğitim’de işbirliği

19 Şubat 2013 16:38

Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu, Yenişarbademli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenişarbademli Belediye Başkanlığı arasında, ilçedeki okullarda, eğitim-öğretim kalitesini, öğrencilerin öğrenme yetilerini yükseltmek ve ileri düzeyde öğrenim görme fırsatlarını artırmak amacıyla “Eğitimde İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Yenişarbademli MYO Müdürü Doç. Dr. Süleyman Gülcü imza töreninde yaptığı konuşmada, Yenişarbademli MYO’yu ve SDÜ’yü ülke genelinde tanıtarak Türk milletine hizmet etmek istediklerini söyledi. Gülcü, “Bu çerçevede ilk olarak Yenişarbademli’de ilköğretim ve lise düzeyinde eğitim-öğretim gören öğrencilere, yapmış olduğumuz akademik çalışmaları tanıtmak, üniversite öğretimi ile ilgili farkındalık yaratmak, zaman zaman düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklere onların katılımlarını ve yararlanmalarını sağlayarak ilçedeki eğitim ve öğretim kalitesini artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

İmzalanan protokolün, SDÜ’ nün ilçe ve ilçelerdeki yüksekokullara verdiği önemin ve desteğin bir göstergesi olduğunu ifade eden Gülcü, konuşmasını, protokolün amacına ulaşmasını, diğer kurum ve kuruluşlarla düzenlenecek yeni işbirliklerine de öncülük etmesini dileyerek sonlandırdı.

 

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...