“MHP dışında bir partiden aday olmak istiyor”

6 Eylül 2018 16:08

Günaydın’ın AK Parti’yi soygunculukla suçlamasına ilk tepki Meclis Grup Başkanı Salim Güntaç’tan geldi. Güntaç, Günaydın’a şu cevabı verdi:

“Sayın Yusuf Ziya GÜNAYDIN, Sayın Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımızın kısaca milletin  büyük Cumhur İttifakından rahatsız olmuş olacak  ki mahalle programında Ak Partiyi hırsızlıkla, Isparta Belediyesi’ni soymak gibi ağır bir ithamla suçlamış.. Bakın Sayın GÜNAYDIN, öncelikle AK PARTİ’ye saldırarak yerini sağlamlaştırmayı düşünüyorsan yanılıyorsun ya da MHP dışında bir partiden aday olmayı düşünüyorsun. İkinci olarak şayet bir suç varsa dokuz buçuk yıldır belediye başkanısın, madem ortada bir soygun var sen bu soygunu ortaya çıkartmamakla suç işliyorsun... Çünkü çıkaramıyorsun olmayan şeylerle iftiralarla bir yere varamazsın..

 Buradan Isparta Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN Isparta Belediyesi’nin Ak Parti döneminde soyguna uğradığını  belirtmiştir. Sayın başkan suçu, vasfını, mahiyetini bildiği halde söz konusu suçu adli mercilerden dokuz buçuk yıldır saklayarak suçu ve suçluyu koruma suçu işlemektedir.. Lütfen gereğini yapınız...”

 

Bu haber 325 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...