EMRESPOR SEZONU AÇTI

4 Eylül 2018 16:14

Kırmızı-siyahlılar, yeni sezon hazırlıkları ilk antrenmanını Atatürk Stadı’nda yaptı.  Hedef ise Isparta şampiyonluğu ve Bölgesel Amatör Lig.

                Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nin iddialı ekibi Emrespor, topbaşı yaptı. Atatürk Stadı’nda toplanan pembe-yeşilliler, sezonun ilk antrenmanını yaptı. Sezonun ilk antrenmanında kırmızı-siyahlıları yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

                Futbolcuların birbirleriyle tanışmasıyla başlayan çalışmada Antrenör Mustafa Özsavlu, kazasız başarılı bir sezon geçirme dileğinde bulundu.  Antrenör, “Emrespor olarak lige renk katacağız. Emrespor efsanesi yeniden eski günlerine dönecek. Bu inanç ve istek bizi başarıya götürecek” dedi.

                Emrespor Başkan Yardımcısı Ender Kızıltan ise yeni sezonun hayırlar getirmesini dileyerek, “Başkanımız Ozan Gezer ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte takımımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu yolun sonu şampiyonluk” diye konuştu.

                Öte yandan kadrosunda profesyonel lig tecrübesi bulunan Evren Avşar, Özkan Yalçın, Refik Kızılkaya ve Şevki Kapılı gibi isimlerle anlaşan kırmızı-siyahlılar, Isparta 1.Amatör  Futbol Ligi şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükselmek istiyor.

Bu haber 362 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...