“ISPARTA’DA DEĞİŞİM VAKTİ”

4 Eylül 2018 16:10

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Hisar Mahallesi’ndeki sohbet çaldırında 31 Mart seçimleriyle ilgili konuştu. Yerelde iktidar örtüşmediği zaman bazı hizmetleri getirmenin zor olduğuna değinen Özel, "Isparta'da değişimi ve dönüşümü sağlayalım” dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Hisar Mahallesi'nde kurulan AK Parti'nin sohbet çadırında yerel seçimlere yönelik mesaj verdi. 24 Haziran Seçimlerinde kendilerine destek veren mahalle halkına teşekkür eden Özel, alınan güzel neticeyi Mart yerel seçimlerinde de almayı istediklerini söyledi. Yerelde iktidar örtüşmediği zaman bazı hizmetleri getirmenin zor olduğuna değinen Özel, "Isparta'da değişimi ve dönüşümü sağlayalım. İktidardaki partide yerel iktidarı birleştirelim. Isparta'da güzel yapılan işler var. Kimseyi kötülemek yermek gibi amacımız yok. Ama biz daha iyisini yapacağız o anlamda bize yerel seçimlerde destek vermenizi talep ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın bir sözü var siyasette erken kalkan erken yol alır diye. Biz erken yol alıp neticeyi hayırlı bir şekilde alıp il ilçe ve beldeleri AK Parti hanesine yazacağız diyoruz

ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK

Isparta'nın dertlerini çözmek için elimizden geleni yaparız. Ama herşey imkan dahilinde elimizde sihirli değnek yok. Bugünden yarına hemen çözülmüyor. İnsanın olduğu yerde mağduriyet olur ama çözme noktasında kardeşlerimizin taleplerini çözmek için gerekli idariyi ortaya koyar, netice almak için mücadele ederiz. Doğru zamanda doğru makamlara aktardığınız zaman sorunları çözeriz.

ERDOĞAN BU SAVAŞI KAZANIRIZ DİYORSA KAZANIRIZ

Seçimlerin üzerinde iki ay geçti. Teşekkür turlarımızı yılbaşına kadar periyot dahilinde bitireceğiz. Seçim zamanı geldiğinde geliyorlar seçimden sonra küsüp gidiyorlar gaz hava bulut olup gidiyorlar diyorlar. Biz sizlerle birlikte olacağız. Tabi  ekonomik savaş var. Bir mücadele yapılıyor. Sayın Genel Başkanımız 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda kimse su sorununu çözeceğine inanmıyordu. Kendisi Istranca'dan  su getireceğini söyledi. Tankerlerle su taşınıyordu. Belediye başkanı olduğunda çöp dağları sorununu çözdü, suyu dağları aşarak getirdi. 2002'de iktidar olduğumuzda ekonomide büyük sorunlar vardı. Çözerim dedi. 15 bin km duble yol yaptı. Hastaneleri yaptı. Sağlıkta dönüşümü yaptı. Türkiye'yi bir noktaya getirdi.  Tayyip Erdoğan'ın şöyle bir özelliği vardır. Ben bu işi yapacağım diyorsa inanın yapar. Bugün ABD'nin açtığı ekonomik savaşı kazanacağız diyorsa bilin ki kazanırız. Onda şüphe yok. Onlar zaten Türkiye eski gücüne kavuşacak diye bu savaşı açıyorlar. ondan dolayı Recep Tayyip Erdoğan yapar. Önümüzdeki süreç biraz daha sıkıntılı olabilir ama önümüz aydınlık olur" dedi.

 

 

Bu haber 343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...