HAYDİ MAÇA

28 Ağustos 2018 18:34

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, 29 Ağustos Çarşamba günü Denizli Kalespor’la Isparta Atatürk Stadı’nda saat 18.30’da oynayacakları Türkiye Ziraat Kupası maçına tüm sporseverleri davet etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta hedefini şampiyonluk belirleyen Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor. Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında Denizli Kalespor’la 29 Ağustos Çarşamba günü saat 18.30’da Isparta Atatürk Stadı’nda karşılaşacak olan pembe-yeşillilerde moraller yerinde. Bu karşılaşma sezonun ilk resmi maçı olacak.

BAŞKAN’DAN MAÇA DAVET

                Zorlu karşılaşmayla ilgili olarak Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, açıklamalarda bulundu. Tüm sporseverleri Türkiye Ziraat Kupası maçına davet eden Başkan Bolat, “Sezon hazırlıklarımız devam ederken lig öncesinde Denizli Kalespor’la sezonun ilk resmi maçına çıkacağız. Teknik heyetimizin nezaretinde futbolcularımız temmuz ayından bu yana hazırlıklarını sürdürüyorlar . Kupa maçında takımımız taraftarımızla buluşacak” dedi.

“HEP BİRLİKTE KENETLENELİM”

                Isparta Davrazspor’un son 2 yılda büyük bir seyirci kitlesine ulaştığını ve 14-15 bin taraftara oynadıklarına dikkat çeken Başkan Bolat, “Davrazspor 2 yıldır Sayın Valimiz ve milletvekillerimizin, yönetimlerimizin ve halkımızın takımıyla marka bir takım oldu.  Bunu da bu sezonki ilgiden görüyoruz. Kenti bayraklarla donatmaya devam ediyoruz. 250’in üzerinde bayraklar asılırken Davraz Store Mağazamızı da açtık. Bu yıl daha fazla ilgi bekliyoruz.  Şampiyonluk hasretini hep birlikte bitireceğiz. O sene bu sene diyorum. Takımımızı ligin başından sonu kadar destekleyelim. Hep birlikte kenetlenelim. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak başarılı oluruz. Tek yürek olmalıyız ki rakiplerimiz Ispartalıların önünde duramasın. Bu sevda başka sevda. Herkes işinden gücünden feragat edip Davrazspor’umuz için çaba sarf ediyor. Gelin hep birlikte bu takımımızı başarıya götürelim. Karşılaşmayı da özellikle akşam saatine aldırdık. Tribünlerin dopdolu olmasını istiyoruz. Futbolcularımızı ve bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayın. Her şey Isparta’mız ve Davrazspor’umuz için” diye konuştu.

“TRİBÜNLERİMİZ DE GÜL AÇSIN”

                Tribünlerde bu yıl kötü tezahüratın önü geçeceklerini de söyleyen Başkan Bolat, “Bizim hedeflerimiz arasında aileleri de maçlarda görmek. Sporseverler, çoluğumuzu, çocuğumuzu maça alıp gelsinler. Kadınlarımız, kızlarımızda tribünlerde rahatça maç izlemeli.  Tüm hemşerilerimizi maça davet ederken kadınlarımızı, kızlarımızı da maçlarımıza bekliyoruz.  Formamızı giyip şapkamızı da takarsak tribünlerimiz rengarenk olacaktır. Bu sezon onların sezonu olacak” dedi.

Öte yandan hatırlanacağı üzere Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta yer alan Isparta Davrazspor, ligdeki ilk karşılaşmasını 22-23 Eylül tarihlerinde oynayacak.

 

 

Bu haber 353 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...