Davrazspor galibiyetle başladı

14 Ağustos 2018 16:57

Pembe-yeşilliler, ilk hazırlık maçında Konyaaltı Belediyespor’u Rıfat ve Levan’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde bu yıl şampiyonluk mücadelesi verecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor. 2. Etap kampını da Isparta’da yapan pembe-yeşilliler, Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Konyaaltı Belediyespor’la oynadığı özel maçı da 2-1 kazandı. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Isparta Bölgesi Hakemlerinden Kadir Çoban, Mustafa Sağdıç, Muhittin Uysal ve Hikmet Telli isimli hakemler yönetti. Karşılaşmayı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Davrazspor Yöneticileri ve 500 dolayında futbolsever izledi.

                Isparta Davrazspor, Konyaaltı Belediyespor karşısında Tuğrul, Emrah, Doğuş, Rıfat, Hasan, Fatih, İlyas, Ümit, Levan ve Yusuf 11’ile çıktı. 2. Yarıda ise neredeyse tamamen gençlerden oluşan kadroyla çıkan pembe-yeşilliler, rakibi karşısında farkı da kaçırdı.

                Konyaaltı Belediyespor ise Mahmut, Ömer, Mishall, Çağan, Zeki K. Ömer, Engin, Utku, Muhammed, Anıl, B. Ömer 11 ile çıktı. Isparta Davrazspor’un golleri 18. Dakikada Rıfat ve 30. Dakikada Gürcü futbolcusu Levan’dan geldi. Konyaaltıspor’un tek golünü ise penaltıdan Emre Sert kaydetti.

                Futbolseverler ise her yapılan değişikliğinin ardından oyundan çıkan futbolcuları alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundular. Futbolseverler, “2-3 takviyeye daha ihtiyaç var. Bu eksikliklerde de tamamlanırsa bu takım iş yapar” diyerek takıma destek olacaklarını söylediler.

 

Bu haber 401 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...