Bolat’tan Zabun’a teşekkür

8 Ağustos 2018 14:25

                Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, desteklerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’a teşekkür etti. Bolat, takımın kurumsal yapıya kavuşması için bir takım çalışmalar yaptıklarını belirterek, hedeflerini de anlattı. Başkan Bolat, şunları söyledi:

                “Bizim bu seneki hedefimiz içerisinde 1000 bayrak 5 bin kombine satmak var. Şuan Isparta’da bu güne kadar hiç yaşanmamış destek var. Bütün esnaf arkadaşlarımız destek olmak istedi. Isparta Davrazspor için çok güzel bir sinerji oluştu. Tabii bu büyüklerin bize verdiği destek sayesinde oldu.

Bizim 2 hedefimiz daha var. Bu sene Isparta Davrazspor’umuzu şirketleştirmek istiyoruz.  Kurumsal kimlik kazandırıp, bu işi daha sürdürülebilir hale getirmek istiyoruz.  Çünkü bal liginde olan takımlar taşıma suyu ile değirmen döndürmeye benziyor. Biz taşıma suyuyla değirmen döndürmeye değil daha sürdürülebilir, ileriye dönük, uzun yıllar sürecek şekilde kurumsallaştırarak, şirket haline getirilerek daha profesyonel olarak devam etmek istiyoruz. Diğer hedefimiz de tribünlerden küfürü kaldırmak ve tribünlerde ki taraftarlarımız içerisinde bayan taraftarlarımızın daha fazla katılım sağlaması amacıyla küfürü bırak, sende eşinle gel gibi sloganlar üreterek Isparta’da veya dışarıdaki deplasmandaki maçlara da herkes eşini, kız kardeşini, kız evladını getirebilsin. Saha içerisindeki kötü olayları tamamen ortadan kaldıralım istiyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştirip topluma mesaj vermek istiyoruz.  Demek ki Isparta’da böyle bir şey oluyorsa 1. Lig, 2. Lig 3. Lig’de de tribüne bayanlar gelirse küfür ortadan kalkar. Futbolculara yapılan küfürlerinde önü kesilir diye bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Yönetim kurulu adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Bu haber 355 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...