PEHLİVANLAR ER MEYDANINA ÇIKIYOR

4 Ağustos 2018 13:14

Isparta Belediyesi 4.Geleneksel Yağlı Pehlivan Müsabakaları pazar günü 54’ü başpehlivan toplam 750 pehlivanın katılımıyla gerçekleşecek.

Isparta Belediyesinin 4. Geleneksel Yağlı Pehlivan Müsabakaları 5 Ağustos 2018 Pazar günü saat 09.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin bu yılki altın kemer sahibi Orhan Okulu başta olmak üzere Isparta’da 54’ü başpehlivan toplam 750 pehlivan er meydanına çıkacak.

Davraz Mahallesi 133 Cadde Gülbirlik okulunun yanındaki Güreş Meydanında düzenlenecek 4. Geleneksel Yağlı Pehlivan Müsabakaları Kırkpınar’ın rövanşı niteliğinde.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Pazar günü yapacakları yağlı güreşlere tüm sporseverleri davet ederek,  kıyasıya ve centilmenlik içerisinde geçeceğine gönülden inandığını aktardı. Günaydın, bu yıl ki, yağlı güreşlere 54’ü başpehlivan, toplam 750 güreşçinin katılacağını bildirdi.

Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil ve İsmail Balaban gibi Kırkpınar’ın güçlü isimlerin katılacağı güreşler kapsamında gün boyunca bir takım etkinlikler düzenlenecek.

 

 

Bu haber 360 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...