EMRAH SANSAR, YUVAYA DÖNDÜ

4 Ağustos 2018 13:13

Isparta Davrazspor, eski futbolcusu Emrah Sansar’la yeniden anlaştı. Sansar, “Çok sevdiğim Isparta’ma yuvama tekrar döndü.  Allah’ım Utandırmasın inşallah.  Yarabbim bize sonu şampiyonlukla biten bir sezon nasıp eder inşallah” dedi.

                Bu sezon hedefini 3. Lig olarak belirleyen Isparta Davrazspor, eski sağ kanat oyuncusu Emrah Sansar’la yeniden anlaştı. Geçtiğimiz sezon son olarak Medcem Silifke Belediyespor forması giyen Sansar, yuvaya döndü.

                Isparta Emrespor ve Davrazspor’da oynadığı mücadeleci futbolla göz dolduran Sansar, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirterek, formayı kapmak için çok çalışacağını söyledi. Sansar, “Çok sevdiğim Isparta’ma yuvama tekrar döndü.  Allah’ım Utandırmasın inşallah.  Yarabbim bize sonu şampiyonlukla biten bir sezon nasıp eder inşallah” dedi.

Sansar, TFF 3.lig de 47 maçta 11 gol ve BAL liginde 95 maçta 32 gol kaydetti. Sağ sanat oynucusu kariyerinde Diyarbakırspor, Silvan Belediyespor, Sidespor, Manavgat Belediyespor, Isparta Emrespor, Sandıklıspor, Balçova Yaşamspor, Bartınspor, Ödemişspor, Kuşadasıspor, Iğdır Esspor, Isparta Davrazspor, Kale Belediyespor ve Silifke Belediyespor formaları giydi.

               

Bu haber 442 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...