FİLE BEKÇİLERİ İDDİALI

4 Ağustos 2018 13:11

Isparta Davrazspor’un Kalecileri yeni sezon öncesinde iddialı konuştu:  Aramızda rekabet başarıyı getirecek. Ligin en az gol yiyen kalecisi olacağız.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde bu yılı hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

                File bekçiler, Kaleci Antrenörü Onur Yiğit nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor.

                Geçtiğimiz yıl kadroda bulunan Kaleci Özcan Bozan ve Volkan Yıldırım’ın yanı sıra Manavgat Belediyespor’dan transfer edilen tecrübeli file bekçi Tuğrul Karatosun antrenmanlardaki hırsıyla göz dolduruyor. 3 kaleci arasındaki forma rekabetinden teknik heyet memnum.

                Uşak Belediyespor, Düzcespor, Zara Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor, Güzelordu ve Manavgat Belediyespor takımlarının kalesini koruyan 32 yaşındaki Karatosun, 3 şampiyonluk yaşarken Isparta Davrazspor’la da profesyonel liglere yükselmeyi hedefliyor.

                Galatasaray altyapısından yetişen Van Büyükşehir Belediyespor, Gölcüspor, Orhangazi Belediyespor, 1920 Maraşsspor ve Çubukspor forması giyen Özcan Bozan ise geçtiğimiz yılın 2. Yarısındaki Davrazspor’un kalesini korumuştu.

Genç Volkan Yıldırım ise Isparta altyapısından yetişerek tecrübe kazanıyor.

Isparta Davrazspor’un File Bekçileri, “Aramızda rekabet başarıyı getirecek. Ligin en az gol yiyen kalecisi olacağız. O sene bu sene olacak” dediler.

 

 

Bu haber 442 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...