“Takımın içerisinde herhangi bir huzursuzluğa müsaade etmem”

3 Ağustos 2018 18:27

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, Kanal 32 TV’de katıldığı “Ne Var Ne Yok” programında takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

                Bu sezon hedefini 3. Lig olarak belirleyen Isparta Davrazspor’da Kulüp Başkanı Ali Bolat, yeni sezon öncesinde takımın son durumuyla açıklamalarda bulundu.

“TAKIMDA MÜTHİŞ BİR AHENK VAR”

Takımın yeni sezon hazırlıklarını Isparta’da sürdürdüğünü ve bu ligin üstünde futbolcuları transfer ettiklerini belirten Başkan Bolat, “ Takımda müthiş bir ahenk var. Futbolcular birbiriyle abi kardeş şeklinde idman yapıyor, çalışmalarına devam ediyor. Takımın içerisinde herhangi bir huzursuzluğa müsaade edemem. Lig 23 Eylül’de başlıyor. Takımımız şu anda kampta.  Normalde Nevşehir Ürgüp’e 10 günlük kampa gidecektik. Bir gelişme oldu. Isparta’ya gelecek yabancı lig takımlarından ve Isparta’ya kamp yapmaya gelecek olan takımların olduğunu öğrendik. 2. etap kampını da Isparta’da yapacağız.  Sayın valimizin harcadığı emeğe, harcadığı mesaiye bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bugün gündemimiz spor olduğu için özellikle spor turizminin canlandırılmasında gayret safer ediliyor.  Isparta ve Davraz’da spor alt yapılarının, spor salonlarının, yüzme havuzlarının burada kamp yapan futbolcuların gereksinimi olan her türlü alt yapı var.  Geçen hafta bir yatırımcı geldi. Ben 4 tane futbol sahası yapayım. Isparta’ya bu yatırımın gelmesindeki etken sayın valimizdir.  Spor bakanımızdan gelecek olan yatırımlar noktasında Plan Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleri, Milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz geçen sezon açılışımızda sayın valimize birlikte geldi. Futbolcularla birlikte yemek yedik. Futbolculara sizinle sabah idmanlarınıza geleceğim, hazırlık maçlarınıza geleceğim. Bir forma da bana verseniz 10 dakika  bende sizinle oynarım dedi.  Müthiş bir atmosfer ve sinerji oluştu” dedi.

                Yardımcı Antrenör Fatih Bozbaş ve futbolcu Mehmet Bozcan’ın ayrılıklarıyla da ilgili gelen soru üzerine Başkan Bolat, şunları söyledi:

“Yardımcı Antrenör Fatih Bozbaş yanıma gelerek ailevi nedenleriyle ayrılmak istediğini söyledi. Halı saha işletmesinin olduğunu ve takıma tam anlamıyla verim sağlamadığını söyledi. Bizde bu takımın kapıları kendisine sonuna kadar açık olduğunu söyledik. Bugün değil 6 ay sonra gelsen kapımız sana açık. Burada bir kapın daha olduğunu bil dedik.

Mehmet Bozcan konusuna gelelim. Aslanlar gibi oynarsın, takımını aslanlar gibi savunursun görevini yerine getirirsin.  En son Pazar günü Davrazspor’un geçmişteki kalecisiyle gelip başkanım ben forma giyecek miyim? dedi.

Takım Perşembe günü akşam toplanmış. Cuma günü sezon açılışımızı yaptık, idmanlarımıza başladık. Cumartesi günü 3. gün gelmiş takımda yer bulabilecek miyim  diyor. Ben bunda art niyet ararım. Formanı teknik direktörden isteyeceksin, çalışacaksın, koşturacaksın, emek harcayacaksın…

HERKES KOŞTURACAK O FORMANIN HAKKINI VERECEK…

Takımda hiçbir kişinin benimle bir yakın akrabalığı yok.  Herkes koşturacak o formanın hakkını verecek ve formayı aslanın pençesinden çekip alıp üzerine giyecek. Ama bahaneler üreterek 3. gün başkanım ben forma garantisi istiyorum diye karşıma geliyor. Dün akşam yönetim kurulu toplantısı yaptık. Ben bu olayı anlattım. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın tamamı başkanım daha bu futbolcu kardeşim bu şekilde bizim karşımıza gelirse yarın Allah korusun neler olur dediler. Bu futbolcu kardeşimizle iletişimi keselim. Uygunsuz davranışlarından dolayı görevini sona erdirelim ve akabinde takımın huzuru kaçmasın kararı aldık.”

Bu haber 287 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...