DEV SPOR SALONU

2 Ağustos 2018 18:13

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük spor salonu, 6 milyon TL’lik yatırımla Isparta’da açıldı.

Herkes için spor… 20’den fazla spor hocası. 08.00-23.00 saatleri arasında dilediğiniz zaman spor yapma imkanı. Bayanlar özel bölümler.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan emekli Pilot Murat Kutlu’nun sahibi olduğu GymFactory, Isparta’da da açıldı. Lara, Kepez, Shemall ve Konyaaltı’nda olmak üzere Antalya’da 4 şubesi bulunan ve 15 binden fazla üyeye sahip olan GymFactory, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük spor salonunu Isparta’da açtı. Terminal Camii üzerinde 4100 m2 kapalı alanda kurulan Gymfactory için 6 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Hedef: 5 bin üye.

Gymfactory Isparta Genel Müdürü Veli Toraman, 5.şubenin Isparta’ya kazandırılmasından ötürü çok mutlu olduklarını söyledi. Isparta’ya Spor Fabrikası kurduklarının altını çizen Toraman, şu açıklamalarda bulundu:

“Gymfactory Spor Fabrikası 4100 m2 kapalı alanda kuruldu.  Hava Kuvvetleri’nden Emekli Pilot Yüzbaşı, şu anda Atlas Jet’te kaptan pilot olarak görev yapan Murat Kutlu’nun öncülüğünde

Böyle bir tesisi memleketimize kazandırdığımız için çok mutluyuz. 4 katlı spor salonumuzun 2000 m2’si bayanlara özel. 2 katını bayan müşterilerimiz için ayırdık. 1000 m2 asma katta bayanlara özel soyunma odaları, duş, sauna, makyaj bölümü oluşturduk. Soyunma odalarında bakteri ve bulaşıcı hastalıklara karşı ozon koyduk. 4100 m2 kapalı alanın tamamında havalandırma sistemi ve klimalar mevcut.

Bayanlara özel 4 tane stüdyo odamız var. Plates, Zumba gibi sporlarını yapabilecekler. Bayan hocalarımız ve bayan diyetisyenlerimiz var. 30’a yakın spor hocamız var. Toplamda 35 kişiye istihdam sağlıyoruz. Hocalarımızın hepsi Antalya’da 15 gün eğitim aldı.

Toplam yatırım tutarı 6 milyon TL. Son teknolojik cihazlar getirdik. 15 tane erkekler katında, 10 tane bayanlar katında koşu bandı var. Ciddi bir yatırım yaptık. Isparta halkına en iyi hizmeti vereceğiz.

EMS cihazımız var. 6 saatte yapılabilecek sporu 25 dakikada yaptırıyor. Tüm kasları, vücudu çalıştıran bir sistem. Bayanlarda beden sıklaştırması ve küçülmesi yapıyor. Erkeklerde de kullanılıyor.

5.şubemizi Isparta’da açtık. Antalya’da 4 şube, 15 üyemiz var. İnşallah Isparta’da 5 binden fazla üyeyi hedefliyoruz. Salonumuzda aynı anda 600 kişi spor yapabilecek.

10 Ağustos’ta hizmete girmeyi hedefliyoruz. Üye kayıtlarımız başladı. Isparta halkına teşekkür ediyoruz. Çok ciddi talep var. Salonumuzu gezenler, üye olmadan çıkmıyorlar. Üyelik Aylık 99 TL. Haftanın 7 günü hizmet vereceğiz.  Sabah 08.00-23.00 istenilen saatte gelinebilecek. Her saatte hocalarımız mevcut. Profesyonel bir sistem kurduk. 200 m2 çocuk oyun alanımız var. Anne ve baba spor yaparken çocuklar oyun parkında oynayacak. Bakıcı personelimiz de mevcut. Herkesi spor salonumuzu gezmeye bekliyoruz.”

HİZMETLER

İLETİŞİM KANALLARI

0246 227 44 44

0554 150 30 06

Bahçelievler Mah. Otogar Camii arkası Böcüzade Parkı karşısı

 

Bu haber 401 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...