Yenice Mahallesinin alt yapısı yenilendi

1 Ağustos 2018 18:37

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünce Yenice Mahallesinde devam eden çalışmalarda son aşamaya gelindi. Altyapısı tamamen yenilenen mahallede asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beraberinde daire müdürleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Mahallelerimizde sokak bazlı çalışmalarımıza ödün vermeden devam ediyoruz” dedi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünün şehrin 4 farklı yerinde çalışma sürdürdüğünü ve bunlardan birisinin de Yenice Mahallesi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan şunları söyledi:

“Yenice mahallesindeki çalışmalarımız yaklaşık 15 gündür devam etmekte. Mahallemizin sorunlu olan sokaklarındaki altyapısını tamamen yeniledik. Altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına geçtik. 14 sokak ve 2 caddemizde sıcak asfalt çalışmalarımızı yapacağız. Yenice Mahallemizin altyapısı ve asfaltları oldukça eski. Muhtarımızın talebi, halkımızın da yoğun bir isteği vardı. Yine doğalgaz firması da bu vesileyle mahallenin büyük bir kısmına doğalgaz verilmesi çalışmalarını da tamamlamış oldu. Bundan sonrada mahallelerimizde sokak bazlı çalışmalarımızdan ödün vermeden Isparta’mızda kalan az bir kısmın da altyapı ve asfalt çalışmalarını yaparak şehrimizin altyapı ve asfalt problemlerini tamamen ortadan kaldırmış olacağız. Yenice Mahallesi sakinlerimize bu çalışmalarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz”

Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan’ın çalışmalarına eşlik eden Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya da, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Günaydın ve ekibine teşekkür etti. Akkaya, “Isparta Belediyemizin çalışmalarından memnunuz. Beklediğimiz, özlediğimiz hizmeti Allah’ın izniyle alıyoruz. Başkanımızın huzurunda tüm ekibine teşekkür ediyorum. Mahallemizin değerine değer kattılar.  Allah yollarını açık etsin. Bu çalışmalarla belediyemizle gurur duydum. Makine, teçhizat, işçilerle bütün düzen oturmuş. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

 

 

Bu haber 423 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...