ÖĞRENCİLİKTEN PATRONLUĞA

27 Temmuz 2018 15:58

Free Export Butik Sahibi Zeliha Öztürk, öğrenci olarak geldiği güller diyarında hayallerinin peşinde koşarak güzel bir işletme kazandırdı. A’dan Z’ye aradığınız her şeyi Free Export Butik de bulabilirsiniz.

                Isparta’ya yeni işletmeler kazandırılmaya devam ediliyor. Değişen ve gelişen dünyada hizmet sektöründe açılan işletmeler farklılıklarıyla da ortaya çıkıyor.

                Bu işletmelerden biri de Free Export. Moda üzerine aradığınız her şeyi bu işletme de bulabilirsiniz.,

 HEM ÖĞRENCİ HEM DE GİRİŞİMCİ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR.

               İktisat Bölümü öğrencisi Zeliha Öztürk’ün okul nedeniyle bulunduğu Isparta’da boş vaktini değerlendirmek amacıyla  2 sene önce açtığı  Free Export butik Isparta halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

                24 yaşında hem öğrenci hem de butik sahibi olan girişimci Zeliha Öztürk  İhracat ve ithalat fazlası ürünleri satışa sunuyor. Severek yaptığı işten bir çok memnuniyet aldığını dile getiren Zeliha Öztürk, “İthalat ihracat fazlası ürünler satıyorum. Haftada 2 defa yeni ürün geliyor. Isparta’da bunu yapan fazla yer yok.

    Her kesime hitap edecek ürünler getiriyorum. Müşterilerimden memnuniyetler alıyorum. Bu işi yapmaktan mutluluk duyuyorum. Esnaflık zor bir zanaat ve gerçekten sanat istiyor. Bir uğraş vermeniz ve bu işi severek yapmanız gerekiyor. Bunu severek yapacak kişilere, bu uğraşı verecek kişilere girişimci olmalarını öneririm. İşinizi sevdiğiniz zaman maddi kaygınızda olmuyor ve buraya zevkle geliyorsunuz.  Yaptığınız işten elde ettiğiniz başarı sizi motive ediyor ve gerisi geliyor” dedi.

İLETİŞİM KANALLARI:

FREE EXPORT:

Yayla Mahallesi 112 Cadde Hastane Cadde No: 34 Merkez Isparta

İNSTAGRAM: Free Export

 

Bu haber 507 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...